Sreda kao takva - evo kako da vam bude malo bolja

Jesenja sreda je pred nama, a na vama je da organizujete ovaj najavljeni kišni dan i uživate koliko vam to okolnosti budu dozvoljavale.
Sreda kao takva - evo kako da vam bude malo bolja
Foto: 021.rs
Pred vama je kratak vodič kroz dan, počev od prognoze koja nije u duhu hedonizma na koji pozivamo, ali nije ni nešto najgore što može da se desi.
 
Vreme
 
Jutro nam donosi 14 stepeni u periodu kad se ide na posao. Postepeno možemo da očekujemo da će otopliti do 22 stepena, što je nekome za majicu kratkih rukava, nekome za kožnu jaknu. 
 
Moguća je slaba kiša, a hrabri će rizikovati i neće poneti kišobran. Mi nismo među tim hrabrima.
 
Dobro je znati i...
 
Bez struje će od ranog jutra do ranog popodneva biti delovi Novog Sada i Rakovca, a konkretno delovi Telepa i Grbavice. Struju bi svi trebalo da imaju najkasnije do 13.30.
 
U Rakovcu će bez struje biti samo preduzeće "Petrić" u Starom Rakovcu.
 
Ako budete videli radnike Zelenila kod vrtića "Sigridrug" u Almaškoj, znajte da uklanjaju trulo stablo iz dvorišta. 
 
Zalihe krvi su uvek potrebne, a dobrovoljni davaoci to mogu da učine svakog radnog dana od 7 do 19 časova, u Hajduk Veljkovoj 9a.
 
Gde ići?
 
Ukoliko vam je do provoda, pravo mesto ove srede je London pub. Uveče vas očekuje humanitarni koncert za porodicu Milić iz Begeča, a nastupaju braća Krstić, Odlov Mozgova i Njuške.
 
U našem Radio kafeu takođe ćete se odlično provesti, ali i testirati svoje znanje. Prijavite se za "Kviz na slovo" koji počinje u 19.30 i osvojite interesantne nagrade.
 
U Američkom kutku popričajte sa umetnikom Jovanom Matićem u "Zoni privatnosti" u periodu od 17 do 20 sati.
 
Ljubitelje francuskog jezika u Svilari čeka projekcija TV serije "Deset odsto" od 20h, u trajanju od dva sata.
 
Od 18h počinje onlajn festival "Uhvati film" u Kulturnom centru Novog Sada, a poseban je po tome što se bavi vidljivošću osoba sa invaliditetom.
 
Ukoliko ste propustili
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti