Programom u saletli Dunavskog parka počela Dečija nedelja u Novom Sadu

Manifestacija "Dečija nedelja" danas, 4. oktobra otvorena je danas u saletli Dunavskog parka.
Programom u saletli Dunavskog parka počela Dečija nedelja u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Deca iz vrtića i učenici novosadskih osnovnih škola uživali su u nastupu horo "Instrumental", radionici "Mi & La" i nastupu učenika ŠOSO "Milan Petrović". 
 
Učenici ove škole izložili su proizvode koji su sami napravili i koji su namenjini prodaji, a sav prihod biće upućen u humanitarne svrhe za lečenje Mihajla Jovića obolelog od leukemije.
 
Manifestacija, koja će trajati do 10. oktobra, održava se uz podršku Grada Novog Sada pod sloganom "Dete je dete, da ga volite i razumete".
 
Manifestacija "Dečija nedelja" podrazumeva mnoge besplatne sadržaje i radionice na otvorenom koje imaju za cilj da afirmišu dečije talente, a ceo program manifestacije možete videti u galeriji u nastavku:
 
  • HQ

    04.10.2021 14:26
    Deca su ukras sveta

    Divna manifestacija! Svojevremeno sam sa svojim đacima bila redovan gost i učesnik!
    Samo molim sve goste i učesnike da se pridržavaju propisanih pandemijskih mera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti