Sreda bez reda: Šta vas očekuje u Novom Sadu?

Stiže sreda, a donosi pogoršanje vremena i, nećemo se lagati, našeg raspoloženja.
Sreda bez reda: Šta vas očekuje u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Neki koji ste se nedavno vratili sa godišnjeg odmora možda mislite: "Mogao/la bih opet", ali od toga znamo da nema ništa. Ostaje vam da isplanirate svoje vreme na način koji će vam olakšati i ulepšati dan, a zato smo (delimično) i mi tu.
 
Vreme 
 
Od srede nam se vraća zahlađenje karakteristično za jesen. Taman prilika za onaj jesenji kaput i to od ranog jutra, budući da će najniža dnevna temperatura biti 14 stepeni. Međutim, do kraja dana najviša temperatura biće 18 stepeni, što i nije neko otopljenje.
 
Meteorolozi najavljuju mogućnost slabe kiše, tako da nije na odmet spakovati kišobran.
 
Dobro je znati i...
 
Podsećamo vas da je Kisačka ulica zatvorena za saobraćaj zbog konstrukcije podvožnjaka, pa ste primorani da se služite Rumenačkom, Temerinskom ili Partizanskom ulicom. 
 
Kad je reč o isključenjima osnovnih životnih potreba, Popovica, Paragovo i Čardak u sredu neće imati vode zbog radova EPS-a. Pripremite se i izdržite od osam do 14 časova. 
 
Kad je reč o struji, delovi Petrovaradina, Sremske Kamenice i Futoga će biti bez električne energije, ali u kraćim periodima i tokom prepodneva. Petrovaradin će struju dobiti do 12.30, a Sremska Kamenica i Futog najkasnije do 14 časova.
 
Gde ići?
 
Da provera znanja može da bude zabava dokazuje vrlo uspešan pab kviz u Radio kafeu, koji će u sredu početi u 19.30. Da biste učestvovali u kvizu, potrebno je da imate ekipu od tri do najviše pet članova, a ekipu možete prijaviti na 069/1000-600 ili OVDE.
 
Svojevrsna svirka festivalskog tipa održava se u KC Lab, a počinje od 17 časova. Nastupaju Vanja Ilić, Milan Kerezović Keckec, Milan Korać i Miloš Zubac, kao i The Bad Week, a upad je 400 dinara.
 
Malo ozbiljnije očekuje info-sesija o IPARD mogućnostima za poljoprivrednike u organizaciji EU Info Pointa, ali je događaj onlajn. Uključite se od 18 časova i saznajte nešto korisno.
 
Nije vam dosta kvizova? Ima mesta i u kafeu Pero na Mlađinom pub kvizu od 19.45. Dobrodošle su ekipe od tri do pet sveznalica.
 
Izložba slika "Otkrivanje otkrivenog" mlade umetnice Marijane Prentović biće u Salonu u Radničkoj 27 od 19 časova.
 
Neverovatno, ali Novosađani obožavaju pab kvizove. Zato u sredu možete na još jedan i to u pabu Brkina Marina od 20 časova. Učešće je 200 dinara po osobi, a maksimum je šestoro u ekipi.
 
Avanturisti mogu da pohađaju osnovnu obuku iz planinarstva od 20 časova u prostorijama Auto škole Knežević 021, u Železničkoj 37. 
 
Ukoliko ste propustili
 
 
  • Saša

    06.10.2021 00:27
    Naravno...
    Čeka nas saobraćajni krkljanac, kao i svakog drugog dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti