Novi Sad dobija dodatnu novogodišnju rasvetu za 14,8 miliona dinara

Iz budžeta grada biće dato 14.809.491 dinara sa PDV-om za kupovinu novogodišnje rasvete kojom će se dopuniti postojeća dekoracija, saznaje 021.rs.
Novi Sad dobija dodatnu novogodišnju rasvetu za 14,8 miliona dinara
Foto: 021.rs
Posao je, na javnoj nabavci Uprave za građevinsko zemljište i investicije, dobio jedini ponuđač - firma "Ilumina" iz Novog Sada, koja je i prošle godine bila isporučilac novogodišnje rasvete.
 
Dobijena cena od 14,8 miliona je za nešto više od milion dinara manja od prošlogodišnje. 
 
Ove godine kupljena je novogodišnja rasveta koja će dopuniti postojeću i to na Bulevaru oslobođenja, u Zmaj Jovinoj, Ulici Modene, Miletićevoj, na Pozorišnom trgu, Gradskoj kući, Dečijoj bolnici, Betaniji, Urgentnom centru, kao i na "potkovici" ispred Železničke stanice. 
 
 
Više o rasveti koja će biti isporučena u roku od 40 dana možete videti OVDE.
 
 
Novi Sad već nekoliko godina kupuje uglavnom dekoraciju marke "Blachere illuminations", u vrednosti od oko 15 do 20 miliona dinara godišnje. Pored "Ilumine", koja je ove i prošle godine dobila posao, 2019. je isporuku radio beogradski "Stars LTD", a u ranijem periodu "Somborelektro" i "Ilumina". 
 
Podsetimo da je u budžetu izdvojen novac za postavljanje i popravku postojeće novogodišnje rasvete, za šta je spremno 12,9 miliona dinara, kao i lane.
 
Tokom narednih dana očekuje se početak ukrašavanja grada. Radnici "Stana" su prošle godine na ulicama bili 27. oktobra, pre dve godine 12. oktobra, a 2018. ukrašavanje je počelo 16. oktobra.
  • Bora je mali za ove

    07.10.2021 19:37
    Malo je Mandicu plata 150.000, pa od jata još 454.000…pa još razne dobiti i na sve to još da preko svoje firme zgrne još ovo od kićenja grada…javna je tajna da njegova privatna firma godinama prodaje gradu novogodišnju rasvetu!
  • Darko

    07.10.2021 18:56
    Klasicno SNS otimanje/pranje para..
  • Ofshore

    07.10.2021 12:59
    Ima jedna zemlja daleka, gde cvetaju plodonosni tekuci racuni. Lud je ko se nije sa nama udruzio na vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.