Kišovita sreda nam dolazi - Kako da ulepšate dan?

Kišna sreda i može da se kaže da smo samo dan od suvog vremena, nakon nedelju dana padavina.
Kišovita sreda nam dolazi - Kako da ulepšate dan?
Foto: 021.rs
Bilo je tu jakog vetra i kidanja kišobrana, slamanja grana i potencijalno oštećenih vozila, mokrih nogu i toplih napitaka za smirivanje živaca.
 
Nadamo se da su vam i topli radijatori. Ovo je pregled za sredu, 13. oktobar ove 2021. godine.
 
Vreme
 
Sreda nam donosi slabu kišu u najavi, ali ne tokom celog dana. 
 
Jutro će biti vrlo hladno, sa samo pet stepeni, a do kraja dana možemo da očekujemo najvišu temperaturu od 13 stepeni. Oblaci će biti prisutni tokom celog dana i nema mnogo šansi da će se provući Sunčevi zraci. Baš nemamo sreće s tim ovih dana.
 
Dobro je znati i...
 
Do sada ste već informisani o izmeni režima saobraćaja u delu Kisačke ulice (zbog toga je takva gužva u Temerinskoj...). Treba da znate i da je privremeno izmenjen režim saobraćaja u zoni radova u Hilandarskoj 3, te je zauzeta saobraćajna traka od broja 1 do 7. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine na 30 km/h. 
 
Bez vode će od 8 do 16 časova u sredu biti Ulica braće Krkljuš, uz mogućnost da će blokada vodovodne mreže biti produžena. Za tu informaciju pratite naše servisne informacije.
 
Delovi Novog Sada, Beočina i ceo Čerević neće imati struje. Novi Sad će dobiti struju već do podneva, ali će Beočin i Čerević čekati do 14h.
 
Gde ići?
 
Zaljubljenicima u kviz neće biti dosadno. Sredom u Radio kafeu možete da učestvujete u kvizu "na slovo" od 19.30, a kotizacija iznosi 150 dinara po učesniku. U Brkinoj Marini vas takođe čeka kviz i to od 20 časova.
 
Predstavu "Zaljubljivanje" sutra možete da pogledate od 19 časova u Pozorištu mladih. Promocija romana "Ljubavna pesma" Srđana Srdića održaće se u sredu od 20h, a na promociji će, osim autora, govoriti Žarka Svirčev, Slađana Stamenković i Vladimir Arsenić.
 
Ljubitelji muzike mogu da uživaju u večeri posvećenoj harfi u KC Lab, a na koncertu će nastupiti nagrađivane studentkinje Akademije umetnosti u Novom Sadu. S druge strane, svojevrsni "Koncert 1 na 1" održava se od 15h na Novosadskom sajmu.
 
Rekreativni turnir u stonom tenisu "Pardon" održava se od 19 časova u Momčila Tapavice 6. 
 
Infosesija o radionicama "Mladi izvan zidova" u organizaciji Volonterskog centra Vojvodine i Infopolisa zakazana je za sitra u 18 časova u Infopolisu, Trg slobode 3.
 
U toku je Festival mentalnog zdravlja, a to je pravo vreme da od 10 sati dođete na razgovor "Otvoreno sa MNRO".
 
Uveče svratite na zajedničku vegansku večeru od 19 časova u Crnu kuću.
 
Ako ste propustili...
 
 
 
 
  • Imre

    13.10.2021 10:25
    Drugi put
    Ja posla jos sinoc ali ga vi ne objaviste,nema kise danas u Vojvodini,pa i u Novom Sadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti