Zagrepčanin napravio pesmu o Novom Sadu

Frontmen zagrebačkog benda "Brkovi", Šemso69, napravio je hit pesmu koja predstavlja svojevrsni omaž gradu Novom Sadu.
Frontmen zagrebačkog benda "Brkovi", Šemso69, napravio je hit pesmu koja predstavlja svojevrsni omaž gradu Novom Sadu. U pesmi, koja bi lako mogla postati i gradska himna (što da ne?) se opisuje boravak benda u Novom Sadu, kao i uspomenama koje ove turbofolk-pankere vežu za vojvođansku prestonicu - od prijatelja, žena, piva pa do ćevapa i Oblomova.

Pesma je započela tako što ju je Šemso69 spontano napisao i sa gitarom otpevao preko veb kamere svojim drugarima iz Novog Sada. Par meseci kasnije, numera je dorađena u Studiju Piknik i izgleda ovako:

  • Sonja

    17.08.2011 17:16
    Šemso, svaka čast! Kamo lepe sreće da te svi kapiraju i da su takve poput tebe kapirali pre dvadeset godina, nikada nam se sva ova sranja ne bi izdešavala. Veliki pozdrav iskrenom i dobronamernom čoveku! Ovo je Novi Sad kojeg volim, treba da smo ponosni što neko ovako lepo peva o nama. A muzika... ko razume-shvatiće!
  • koladin

    10.08.2011 18:46
    moj grad
    pesma kao pesma moze da se nekom svidi ili ne, to je stvar ukusa. Meni licno nije nista posebno ali mi se svidja to sto je neko posvetio pesmu nasem gradu u pozitivnom smislu i na to treba da budemo ponosni. Novi Sad je grad koji spaja ljude i svi koji su bili imaju slicne utiske o njemu
  • marijana

    09.08.2011 20:12
    super! dobra mesta i jos bolja ekipa,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti