FOTO: Stablo palo i zakrčilo čitav Kej žrtava racije, blokiran saobraćaj

Drvo koje je jutros, nešto posle osam časova, palo na Keju žrtava racije ispred kafea Zepelin blokiralo je saobraćaj u čitavoj ulici.
FOTO: Stablo palo i zakrčilo čitav Kej žrtava racije, blokiran saobraćaj
Foto: 021.rs

Stablo koje je jutros palo blokiralo je put neposredno posle krivine kojom se sa Bulevara cara Lazara ulazi na Kej žrtava racije.

Kako se naš reporter uverio na licu mesta, dva vozila policije postavljena su kako bi preusmeravali vozače na alternativne pravce, a ekipe JKP "Gradsko zelenilo" su na terenu i trenutno rade na uklanjanju stabla sa puta.

Na samoj raskrsnici Radničke ulice i Keja žrtava racije postavljen je autobus koji blokira dalji prolaz ka lokaciji gde je došlo do pada drveta.

U čitavom Starom gradu, ova situacija prouzrokovala je saobraćajni kolaps, a Ulica Maksima Gorkog i Radnička su gotovo potpuno zakrčene.

Iako nemamo zvanične potvrde zbog čega je došlo do pada stabla, pretpostavlja se da je isti prouzrokovan jakim vetrom koji od jutros duva u Novom Sadu.

Srećom, niko nije povređen.

  • Дуле

    26.11.2021 19:24
    Није пало него оборено.Стока вози по травњаку.
  • Zelembac

    26.11.2021 17:00
    Ova vlast je toliko losa da i drvece jadno pada samo od sebe . Slava joj!
  • M

    26.11.2021 15:13
    Kao sto je neko vec napisao, vrba nije dugovecna, a nije dobra ni za ogrev posto je nisko kaloricna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti