Sutra hladnije i vetrovito

U Novom Sadu će biti umereno do potpuno oblačno, malo hladnije i suvo.
Sutra hladnije i vetrovito
Foto: Pixabay
Duvaće umeren i jak vetar, severni i severozapadni, od sredine dana u slabljenju. 
Jutarnja temperatura -1, najviša dnevna 5 stepeni.
U sredu će biti toplije i pretežno sunčano. Temperatura od 2 do 12 stepeni. U četvrtak se očekuje novo naoblačenje sa kišom, dok će najviša dnevna temperatura biti 15 stepeni.
 
Od petka će biti oblačno, hladnije, sa kišom. Temperatura od 6 do 9 stepeni. U subotu još hladnije, ali uz povremene sunčane intervale. Najniža temperatura biće nula, a najviša 4 stepena.
 
Biometeorološka prognoza za utorak, 30. novembar:
 
Kod većine hronično obolelih tegobe mogu biti u pojačanju usled nepovolјnog uticaja biometeoroloških prilika. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom, reumatski bolovi i neraspoloženje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti