Kome smeta jak petak?

Petak je tu, dame i gospodo, drugovi i drugarice, neposlušni građani i građanke.
Kome smeta jak petak?
Foto: 021.rs

Petkom je sve lakše. Možda je neko nekad uradio studiju o psihološkom efektu petka na zaposlene.

Dani pred nama će biti hladni, ali postoje načini da se ugrejete. Što bi rekao M. B. Bajaga - samo nam je ljubav potrebna.

Vreme
 
Pred nama su hladni dani, koji će biti još hladniji. U petak će minimalna temperaturu biti -2 stepena Celzijusa, dok će maksimalna biti tek dva stepena iznad nule.
 
Meteorolozi kažu da će nebo nad Novim Sadom biti malo i umereno oblačno. 
 
Bioprognoza je sledeća: Releativno nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa hipertenzijom. 
 
Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje maksimalna pažnja.
 
Šta još da znate?
 
Dom zdravlja Novi Sad objavio je da se stomatolozi premeštaju iz objekta na Novom naselju koji postaje kovid centar. Gde će koji stomatolog biti raspoređen, pogledajte na OVOM LINKU.
 
Radnici Novosadske toplane kreću u očitavanje stranja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za januar. U ovom preduzeću apeluju na građane da im omoguće pristup.
 
Nije za petak, ali jeste za vikend. Saobraćaj na Keju žrtava racije biće privremeno izmenjen u nedelju, 23. januara zbog održavanja komemoracije žrtvama Novosadske racije.
 
Ujutru - treba li to uopšte i pominjati - uz Copeta u sigurnu vožnju. Na Radiju 021 dobijte informacija o saobraćajnim gužvama, udesima, kao i radarima koji bi da vas upecaju.
Gde da se zabavite?
 
Za početak dana - trening. U 6.25 na keju, kod spomenika "Porodica" okupljaju se aktivni građani i kreću u vežbanje i trčanje.
 
Lazarath, Casillas i Affliction nastupiće u Domu b-612, sa početkom u 21 sat.
 
Sastav The Bad Week nastupiće u Kulturnom centru Lab, sa početkom u 20 časova.
 
Lag, Muhi i Asarri pripremili su svoj set za Tunel, a žurka počinje u 23 časa.
 
Akustično će biti u Peru, gde će Feđa svirati domaći pank. Nastup počinje u 21 čas.
 
Ukoliko vam je do filma, u Kulturnom centru Novog Sada možete da pogledate "Noć kraljeva" u 19 časova i "Aleju noćnih mora", koja počinje u 20.45 sati.
 
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
  • Ivana S

    21.01.2022 08:23
    Pozitiva
    Super vam je ova rubrika. Kratko, jasno, veselo, u drugarskom duhu. Mali predlog- napravite izuzetak i stavljajte (samo na ovu rubriku) ponekad umerene click-bait naslove, jer često ista ostane u senci dnevnih ludnica- imho ovakvi članci trebaju svima k'o so. Lep pozdrav iz Trsta.
  • Anonimus

    21.01.2022 08:05
    Neverovatno koliko u Novom Sadu nema događaja. Potpuna praznina...
  • Branko

    21.01.2022 06:50
    Bravo
    Bravo za tekstove o najavi dana pred nama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti