Uskoro česma na Reformatorsko-evangelističkom groblju

JKP "Lisje" će u toku ove godine postaviti česmu na Reformatorsko-evangelističkom groblju.
Uskoro česma na Reformatorsko-evangelističkom groblju
Foto: 021.rs

Postavljanje instalacija za vodu na ovom malom groblju u Branka Bajića uslediće nakon što je odbornik iz vladajuće koalicije u Skupštini grada Bojan Vulin, kroz odborničko pitanje, zatražio da se građanima koji dolaze na groblje omogući da operu ruke i da imaju vode kako bi mogli da održavaju grobna mesta. 

JKP "Lisje" je potvrdilo da ne postoji adekvatan priključak za vodu i da će u toku 2022. godine podneti zahtev JKP "Vodovod i kanalizacija" da se obezbedi priključenje na vodovodnu mrežu.

"Lisje" navodi da će, nakon što bude rešeno pitanje priključka na vodovod, sagraditi i montirati česmu kako bi se posetiocima Reformatorsko-evangelističkog groblja obezbedili uslovi za održavanje grobnih mesta. 
 
Na ovom groblju, koje se nalazi neposredno uz kompleks Novosadskog sajma, retko se obavljaju sahrane, s obzirom na to da je sahranjivanje moguće jedino u postojeća grobna mesta. 
 
Sličan je slučaj i sa još nekoliko manjih i starijih groblja u Novom Sadu. Na njima u postojećim grobnicama mogu da se sahranjuju posmrtni ostaci srodnika umrlih lica koja počivaju na groblju, dok uvođenje novih grobnih mesta nije moguće. 
  • ns

    09.02.2022 08:09
    E lepo. Sad ujedno učiniti da voda teče
    na već postojećim česmama po gradu.
  • Mara

    08.02.2022 20:18
    Uvek se polazi od sitnica koje ljudima zivot znace, a ovo jeste tako. Kad bi u vlasti uvek slusali Pokret socijalista, slusali bi obicnog, malog coveka. Sve vise razmisljam da se uclanim, jer su odlicni. Bravo za Bojana Vulina, odlicno se setio. Samo tako nastavite, za to sluze odbornici.
  • Pop84

    08.02.2022 18:50
    Dodjite
    u Lisje, lopovluka i pranja para od strane direktora,zaposljavanje svoje rodbine i kumova kao"sluzbenike" ne kao radnike, bahatost kojoj nema granica, 8 godina direktor, pre toga tehnicki 8 gidina, njemu ni Mask nije dorastao, bahatost na delu,a o sumnjivim koruptivnim radnjama nema kraja ! Deset godina su nama idti dobavljaci s kojima pere milione i on je svoj prvi milion odradio €, cesma ? Pa ne bi se on setio jer nema koristi od cesme,jer on ne radi nista ako nema koristi od toga,nastavak sledi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.