FOTO: Na Spensu otvorena nova studentska menza

Studentski centar Novi Sad otvorio je danas još jednu studentsku menzu.
Novi restoran od 127 kvadrata, u kom će svakog radnog dana od 11 do 14:30 sati biti posluživan ručak za 500 studenata, nalazi se u prizemlju Spensa, preko puta ulaza na bazene, u prostoru nekadašnje prodavnice "Gepard". 
U Studentskom centru Novi Sad smatraju da će nova menza značajno rasteretiti glavnu studenstku menzu, u kojoj se dnevno posluživalo preko 6.000 obroka. 
 
Violeta Ožegović, pomoćnica kuvara, kaže da je jelovnik vrlo raznovrstan i nutricionistički kvalitetno izbalansiran i očekuje da će studenti biti veoma zadovoljni.    
 
"Kuhinja Studentskog centra 'Novi Sad' radi u dve smene, obroke priprema 100 ljudi, a za potrebe rada nove menze neće biti angažovani novi radnici. Novi restoran se nalazi na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini svih fakulteta, i očekujemo da će vrlo značajno doprineti rasterećenju 'Restorana 1', popularne Velike menze. Restoran je lepo uređen i očekujem da će studenti uživati tokom ručka", kaže Ožegović.
 
 
Za sada će se u novoj menzi posluživati ručak, a planira se i serviranje tri obroka dnevno. 
  • KirkaYU

    29.03.2022 06:48
    ---
    Užas! SPENS je sportski centar, a sad će da smrdi na grašak i pasulj. Nemam ništa protiv mahunarki, ali što ne ide, ne ide. Još da se u nekom domu zdravlja otvori pekara...
  • Blic

    28.03.2022 17:44
    Za ovog ex.studenta
    Pre nego sto napises nesto prvo proveri dali su ti informacije tacne. Nismo mi zatvorili restoran na Bulevaru, koji i nije bio u nasem vlasnistvu. Taj lokal je u vlasnistvu grada i zbog toga sto su stanari zgrade bili protiv restorana isti nam je oduzet. I zato molim te nepisi gluposti i nelazi ovaj narod.
  • Sabahudin

    28.03.2022 16:51
    Omerović
    Menze treba zatvoriti. Hraniš zgubidane dok "studiraju" a onda bežanija iz Srbije. Banda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.