FOTO: Top 5 polovnjaka koje možete da kupite po super ceni u Novom Sadu

Ukoliko želite ovog proleća da promenite automobil ili pak da sednete u svoj prvi, donosimo vam nekoliko odličnih ponuda.

U Auto-centru Caruso pronaći ćete odlična izbor polovnjaka koje možete da vozite u godinama pred nama. 

Kako je, zapravo, jedini problem izabrati vozilo, donosimo vam pet odličnih automobila koji se prodaju u ovom novosadskom auto-centru. Da krenemo redom...

Renault Clio IV 1.5 dCi ENERGY BUSINESS ECO2 

 
 
Renault Clio IV koji je oglašen na prodaju u Auto-centru Caruso proizveden je 2018. godine i prešao je 151.000 kilometara. Ovaj hečbek ima pet vrata, motor od 75 konjskih snaga. Manuelni menjač ovog dizelaša uvezenog iz Francuske ima pet brzina. Što se tiče opreme, njome možete da budete veoma zadovoljni, od child lock-a, ABS-a, putnog računara, toniranih stakala, grejača retrovizora, preko LED prednjih svetala, ISOFIX i start-stop sistema, navigacije, do ekrana na dodir, kožnog volana, rezervnog točka i još mnogo toga.
 
U Auto-centru Caruso dodaju i da je vozilo tek pristiglo, da je stanje kompletnog automobila perfektno, a uz to su i sve četiri gume odlične. Automobil se prodaje po ceni od 9.500 evra. Više o ovom oglasu i dodatnim karakteristikama, specifikacijama i mogućnostima, pogledajte na OVOM LINKU.
 
 
  
 
Sledeća na redu je odlična bela Seat ibiza, hečbek sa petoro vrata, pogonom na dizel, 80 konjskih snaga i zapreminom motora od 1.598 kubika. Manuelni menjač sa pet brzina prati i manuelna klima. Ovo vozilo iz Francuske proizvedeno je 2018. godine i prešlo je 135.000 kilometara i svakako će prijati onima koji vole da im četvorotočkaš izgleda malo "brže". Tu je i bogata oprema, od parking senzora, aluminijumskih felni, navigacije, računara, do hands free, Android auta...
 
Sve gume su u odličnom stanju, sa automobilom stiže i kompletna servisna dokumentacija, a imate i više opcija plaćanja - gotovinsko, virmansko, lizing, kredit preko banaka. Cena je 10.800 evra, a više o samom vozilu pogledajte OVDE.
 
 
  
 
Kada je u pitanju vozilo ovakvog izgleda, uz 2017. kao godinu proizvodnje i pređenih 133.000 kilometara, zastanete i krenete da kalkulišete. SUV crne metalik boje ima 150 konjskih snaga, zapreminu motora od 1997 kubika, manuelni menjač sa šest brzina i ide na dizel. I kada na sajtu Auto-centra Caruso na oglasu za ovaj auto odete u opremu, tu vas sačeka podugačak spisak. Pomenućemo samo neke: putni računar, tempomat, servo volan, aluminijumske felne, parking senzori, Android auto, Apple CarPlay, virtuelna tabla, ekran na dodir, električni podizači, automatsko zatamnjivanje retrovizora, ostava sa hlađenjem, glasovne komande. Kada pazarite ovakav automobil prvo što treba da uradite jeste da odete na putovanje.
 
Prvi put je registrovan 2017, a cena vozila je 18.000 evra. Više o samom automobilu, kao i mogućnostima za kupovinu, pogledajte u ovom OGLASU.
 
 
  
 
Ukoliko imate priliku da kupite ovaj automobil, onda je to prilika koja se ne propušta. Ova limuzina proizvedena je 2019. i za sobom je ostavila 120.000 kilometara. Pet vrata, pogon motora od 160 konjskih snaga na dizel. A onda - iznenađenje - ovaj "peugeot" ima automatski menjač sa osam brzina. Oprema koja dolazi uz ovaj automobil je veoma bogata i pruža vam "direktorski luksuz". Pomenimo samo paljenje bez ključa, ambijentalno osvetljenje, elektronsku ručnu kočnicu, otvor za skije, modovi vožnje, asistencija za kretanje na uzbrdici, 360 kameru...
 
Ovo moćno vozilo koje ostavlja impresivan utisak i na vozače, kao i na posmatrače, košta 25.500 evra, a detaljnije informacije potražite na OVOM LINKU.
 
 
  
 
Poslednji predlog za danas je, naravno, automobil nemačke proizvodnje. Uvek pouzdani "audi". Automobil oglašen na prodaju u Auto-centru Caruso proizveden je 2017. godine i za to vreme ovaj SUV prešao je svega 72.000 kilometara, što će reći da bi kupovina ovakvog vozila bila prava investicija u budućnost. Tu je motor od 150 konjskih snaga, sa zapreminom od 1968 kubika. Menjač je automatski sa sedam brzina, a uz njega idu i xenon svetla, grejanje sedišta, parking senzori, LED prednja i zadnja svetla, ručice za menjanje brzina na volanu, virtuelna tabla, kamera, automatsko parkiranje...
 
Sve to, ali i još mnogo toga, uz cenu od 27.900 evra. Na kraju krajeva, u Auto-centru Caruso ga ne opisuju bez razloga kao "jedinstveni primerak sa najjačim paketom opreme quattrodesing". Više potražite OVDE.
Šta još nudi Caruso?
 
U Auto-centru Caruso imate mogućnost da proverite ispravnost vozila za koje ste zainteresovani. Osim toga, nude i trajnu garanciju na legalnost i kilometražu, godinu dana ili 10.000 kilometara na motor i menjač, bez obaveze servisiranja u ovlašćenim servisima. 
 
Imaju više opcija plaćanja, pa u saradnji sa UniCredit Bank Leasing-om, za fizička, pravna lica i poljoprivrednike omogućena je kupovina na lizing. Posebne pogodnosti spremljene su i za korisnike Crédit Agricole, OTP i Eurobanke, pa je tu brza obrada kredita po najpovoljnijim uslovima. Zahtev se podnosi na licu mesta, nema troškova obrade kredita, nema obaveze otvaranja ili prebacivanja računa i nema nikakvih troškova održavanja. Za kredit do 3.000 evra na 24 meseca kamata je nula odsto. 
 
Više o mogućnostima koje nudi Auto-centar Caruso, kao i o automobilima koji se prodaju, pogledajte na njihovom sajtu  ili ih posetite na auto-placu na Novosadskom putu 127, u Veterniku. Možete ih i kontaktirati na brojeve telefona: 021 890 222 ili 062 577 450.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti