FOTO: LSV širom Vojvodine lepio plakate "NIS je naš - Vratimo Naftagas Vojvodini".

Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine u više vojvođanskih gradova i mesta oblepili su plakate "NIS je naš - Vratimo Naftagas Vojvodini".
NIS je Naftna industrija Srbije, koja je od 2008. u većinskom vlasništvu ruskog Gaspromnjefta.
Naftagas je bila državna kompanija sa sedištem u Vojvodini koja je bila samostalna pre nego što je formiran NIS 1991. godine.
 
U potpisu na plakatima piše "Vojvođani - Ligaši".
 
  • Profa l sektor

    11.05.2022 22:55
    Naftagas
    Izvinte zasto bi vratili kadrove koji su doveli Naftagas od prosperitne firme do gubitasa. Ne vidim nikakvu ekonomsku logiku u tom cinu. Da LSV i SPS imaju da uhlebljuju svoje kadrove?
  • Zare

    04.05.2022 10:39
    Ako hoces nekom da oduzmes sva prava, prvo mu oduzmi prihod i materijalna dobra a on neka mase zastavom. Koga briga.
  • Osloboditi Vojvodinu

    01.05.2022 12:04
    Istina je da je Čanak sa svojom privatnom strankom LSV uništio ideju autonomije Vojvodine. E , sad dal po direktivi , što se već duže može čuti iz raznih izvora, sve više ima smisla. 0 pitanju Vojvodine,nažalost nikada više neće odlučivati gradjani te iste, eventualno će u budućnosti to biti medjunarodno rešavano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.