Limanci u nedelju "zavrću rukave" u akciji čišćenja

Akcija masovnog čišćenja po Srbiji "Zavrni rukave" održaće se u nedelju, 8. maja, na Limanu.

Ova kampanja sprovodi se okvirno svake četiri nedelje, a sada je na redu dvorište između Jozefa Marčoka, Narodnog fronta, Balzakove i 1.300 kaplara

"Akcijom želimo da skrenemo pažnju javnosti, a pogotovo JKP 'Čistoća' na potrebu da se ovaj park redovno čisti, a pogotovo postave kante za đubre kojih nema nigde u krugu od 250 metara od parka. Akcija jeste smišljena kako bi se pomoglo uređenju i čišćenju sredine ali tako da ne predstavlja veliki napor", navode organizatori.

Da biste učestovali u akciji, potrebno je da se javite domaćinu koji će vam objasniti detalje.
 
"Akcija traje oko dva sata ali to obično prođe brzo i uz dosta druženja, fotkanja i na kraju saznanjem da ste učinili dobro delo za svoju okolinu", poručuju organizatori.
 
Početak akcije je u 10 časova, a predviđeno trajanje je do podne.

Teme

liman
  • zeleno

    09.05.2022 08:17
    Mogli bi nastaviti akciju i prema centru grada.. Sve je prljavo, puno stakla od utakmice. Trava ne pokošena. kanti nema. ukinuli stare kontejnere, a nisu stavili ni jedan novi. Staklo po trotoaru i biciklistićkoj stazi, navijači su uvek žestoki kad lupaju flaše, a posle to niko ne čisti. Okači se po koja crna kesa na drvetu, pošto ne prazne, psi lutalice to sve razvuku, mladi i da hoće nemaju gde da bace smeće i sve ostave oko klupa.
  • albino

    07.05.2022 12:13
    Stanovnici Nemacke duboko zavide Limancima na ovoj akciji ciscenja.
  • Liman 3

    07.05.2022 12:07
    @A
    Koji "Limanci bliski režimu"? :)

    U mojoj ulici, kućni brojevi 2 - 12, 35-40 stanova svaki ulaz - ima jedan (1) glasač vodeće stranke, a i taj je pretežno na vikendici.

    Slabo ovde rastu :).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti