Humanitarni ponedeljak na Štrandu: Posetioci pomažu lečenje Konstantina

Akcija "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu danas, 30. maja ponovo je namenjena Konstantinu Jankoviću.
Nedelju dana ranije, u okviru ove akcije za Janković Konstantina prikupljeno je 49.100 dinara, te će se prikupljanja sredstava ponoviti u ponedeljak, 30. maja. Tog dana, ulaz na plažu se ne naplaćuje, a kartu menjaju dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa finansijskim mogućnostima. 
Kutije u koje građani mogu da prilože pomoć su postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.
Konstantin zbog nedostatka kiseonika na porođaju kasni u psihomotornom razvoju, a njegova dijagnoza je Cerebralna paraliza infantilis spastica.  Iza Konstantina je više godina borbe, a predstoje mu još dve operacije fibrotomije u Rusiji. Novac koji će se prikupljati potreban je za Konstantinovo dalje lečenje kao i terapije koje slede.
 
"Zelenilo" obaveštava građane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.
  • w/e

    28.05.2022 17:56
    efikasnost
    Da li postoje podaci o efikasnosti lecenja od cerebralne paralize? Obzirom na to koliko se cesto skuplja novac za lecenje od iste, niko jos nije objavio rezultate lecenja.
  • lala banat

    28.05.2022 12:07
    uh
    divan gest

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti