Educons domaćin međunarodne naučne konferencije

U Novom Sadu se danas i sutra održava međunarodna naučna konferencija posvećena globalnim problemima u segmentu ekonomije, ekologije i zaštite životne sredine.
U Novom Sadu se danas i sutra održava međunarodna naučna konferencija posvećena globalnim problemima u segmentu ekonomije, ekologije i zaštite životne sredine.

Na okruglom stolu, koji u sklopu konferencije sutra zajednički organizuju Univerzitet Educons, Novi Pariski klub i Alijansa Univerzitetske centralne i istočne Evrope, učesnici će razmatrati načine na koje može da se, kako navode, odgovori na izazove 21.veka. Predsednik Saveta Univerziteta Educons prof. dr Aleksandar Andrejević značaj ove konferencije vidi u projektima koji su  fokusirani na klimatske promene, ekonomski razvoj i zaštitu životne sredine.

Prema njegovim rečima, sutrašnji okrugli sto biće prilika da eksperti i stručnjaci koji će učestvovati iznesu predloge i zaključke koji će staviti u funkciju pre svega interese Srbije.

  • ns

    14.09.2011 20:33
    gosn Ištvan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti