Aktivista Brajan Brković priveden u policijsku stanicu: Pokušao da smiri sukob, a završio s lisicama

Aktivista Brajan Brković u četvrtak je priveden u policijsku stanicu nakon fizičkog okršaja muškarca i žene na autobuskoj stanici u Novom Sadu.
Aktivista Brajan Brković priveden u policijsku stanicu: Pokušao da smiri sukob, a završio s lisicama
Foto: 021.rs
Kako navodi Brković u objavi na svom Fejsbuk profilu, dok je čekao da uđe u bus za Podgoricu, na stanici je svedočio fizičkom okršaju muškarca i žene koji je pokušao da, sa još par ljudi, razdvoji.
Policija je pozvana i izašla da izvrši uviđaj, a nakon što je došla ona je samo "smirila" situaciju, nakon čega je Brković prišao i pitao policajca i još par žena kako mogu da ignorišu prethodnu scenu. Na to mu je policajac rekao da se pomeri jer "ometa istragu".
Brković je nakon ovoga ušao u svoj autobus i iz njega fotografisao policajca, nakon čega je on ušao u njegov autobus i rekao da izađe i da mu pokaže ličnu kartu.
 
"Izašao sam, dao mu ličnu kartu, nakon čega mi je vozač autobusa BlueLine rekao da pokupim stvari jer me neće čekati. Nakon što sam rekao policajcu da imam svo pravo da fotografišem i da nije u redu to što je mene sada izveo napolje i upropastio mi kartu, čovek je naočigled stotinak ljudi na stanici mrtav hladan izvadio lisice i priveo me sa sve lisicama na rukama na sred autobuske zbog ometanja službenog lica u vršenju istrage. Stavili su me u kola i odveli u stanicu. Iz čiste bahatosti policijskog službenika", piše Brković na svom Fejsbuk profilu.
 
Dodaje da je u stanici bio oko sat vremena, nakon čega je pušten.
 
"Sve u svemu, haos od dana, haos od države, haos od policije", dodaje Brković.
  • ns ja

    22.08.2022 16:06
    Neverovatno!!! Sve jedan isti lik pod svim mogućim imenima, sedi ovde i komentariše i odgovara na sve negativne komentare!!!!! Ono kad je neko "student" pa još večiti i još neviđeno "pametan"!!! Pa još "crnogorac" sa anglosaksonskim imenom!!! I samo on jedini, uvek u srcu nepravde i problema :))))
    Pa ja znači ne verujem!!! :)))
  • /

    20.08.2022 14:24
    /
    @lalosh
    zakon o fotografisanju je uveden posle 2002

    uostalom, srbi su pokazali da ne pamte duze od zlatne ribice.
    komentarisali ste kada je donet kao sto ste se bunili kada je promenada objavila da svako ko prodje njena vrata daje saglasnost koriscenja fotografija istog.

    secate se toga. bilo je pre godinu dana
  • opravdanja

    19.08.2022 22:36

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti