Kreativni studio "Čarolija" - za razvoj dece i "rastresiranje" odraslih

U toku je upis novih članova u školu glume Kreativnog studija "Čarolija", u koju se mogu upisati deca od sedam do 18 godina, a postoji i program za odrasle.

Deca su u školi glume podeljena u nekoliko uzrasnih grupa - od sedam do 10 godina, od 11 do 14 godina, i od 15 do 18 godina, a sve grupe broje do 15 članova.

Kako kažu iz Kreativnog studija, oni decu od malena vide kao ličnosti koje dobro razumeju i sebe i svet oko njih, a potrebno im je samo malo pomoći za kompletno razumevanje svega.

Aleksandar Baloš Gonzo iz "Čarolije" kaže za 021.rs da je poenta ovih časova ta da dete stekne samopouzdanje i da postane jaka ličnost, te stoga i treba na ovakve kurseve što pre krenuti.
 
"Poenta je u tome da želimo da dete postane jaka ličnost, da bude svesno sebe i da poštuje sebe iznad svega. A onda kada je dovoljno slobodno i sigurno samo sa sobom, tada iz njega izlazi sav talenat koji poseduje", dodaje Gonzo.
 
Dodaje i da je u martu počeo jedan program za odrasle pod nazivom "Rastresiranje".
 
 
Kako Nataša Vujović-Tomičić iz "Čarolije" kaže za 021.rs, program je nastao pod utiskom nakon pandemije korona virusa i činjenice da su se odrasli dosta otuđili i osamili.
 
"Mi godinama unazad imamo ideje da započnemo sa odraslim programom, ali nam je ovo bila okosnica. Glumačka sekcija je počela sa radom u martu ove godine i čini mi se da će do kraja njihove školske godine biti i spremni za neki nastup na sceni", kaže ona.
Dodaje i kako se oformila i jedna grupa za likovnu sekciju "Rastresiranja" koja bi mogla uskoro da započne svoj rad, ali da će javnost o tome biti blagovremeno obaveštena.
 
Za sve informacije o ovom kreativnom studiju pogledajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti