Za dva nova igrališta u Novom Sadu izdvojeno 19 miliona dinara

Novi Sad će dobiti dva dečija igrališta vredna gotovo 19 miliona dinara.
Za dva nova igrališta u Novom Sadu izdvojeno 19 miliona dinara
Foto: 021.rs

Uprava za građevinsko zemljište i investicije ugovorila je gradnju dečijih igrališta, ali lokacija nije navedena u tenderskoj dokumentaciji. 

Međutim, kako se navodi da je prethodno potrebno da se obavi demontaža postojeće opreme, jasno je da će se radovi obavljati na nekom od postojećih igrališta.

Svako igralište će imati oko 200 kvadratnih metara, a od rekvizita: njihalicu, kulu za penjanje za decu uzrasta od tri do 15 godina, četiri kule sa dva tobogana, dva tunela i dva mosta za decu uzrasta do četiri godine, ljuljašku, klupe i kante za smeće. 
 
Posao su dobile novosadske firme "D Sport System" i Geodetski biro "Geomi", koje su bile i jedini ponuđači. 
 
Rok za obavljanje posla je 60 kalendarskih dana. 

Ove godine UGZI nije finansirao izgradnju mnogo igrališta. Osim tendera za igrališta, bio je raspisan i neuspeli tender za dva basket terena, dok je za igralište u Bate Brkića organizovano otvaranje ponude, ali nije doneta odluka o tome da li je nabavka uspela. 

  • Zig

    14.10.2022 15:46
    Smenite i nadzor za igrališta. Čitav grad je u problemu. Smenite sve neradnike. Ove smene do sada koje ste sproveli su u redu. Ja nisam član te partije i neću biti. Ali mi je preko glave bahatih i bezobraznih kolega/koleginica koje pitam za pomoć i oni me otkace. Neće da rade to za šta su plaćeni. Utrce da se otkucaju i odu po kafanama ceo dan. Ugzi je leglo džabalebaroša!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti