LSV o Vulinu: Da je portparol Mirjane Marković 2000. lustriran, danas ne bi ponižavao Srbiju

Sramota je što Aleksandar Vulin, sa visoke državne pozicije, ima priliku da nas svakodnevno udaljava od normalno sveta, saopštila je Liga socijaldemokrata Vojvodine.
LSV o Vulinu: Da je portparol Mirjane Marković 2000. lustriran, danas ne bi ponižavao Srbiju
Foto: 021.rs

Kako se navodi u saopštenju LSV, Vulina poslednja izjava o tome da Srbiji nije mesto u Evropskoj uniji, "samo je poslednji u nizu opasnih nastupa koji za cilj imaju pogoršanje odnosa sa članicama EU".

"Vulin svakodnevno vređa susedne narode, protagonista je opasne ideje 'srpskog sveta' i čini sve da Srbija ne bude normalno mesto za život", stoji u saopštenju.

Dodaju i da je 2000. godine započet proces lustracije, Vulin bi kao portparol Mirjane Marković i "zločinačko-mafijaške organizacije JUL među prvima bio lustriran". 
 
"Nažalost, šansa je tada propuštena, a posledice toga preživljamo i danas", zaključuje se.
  • Gojko

    17.10.2022 20:27
    Dobar
    Misljenja sam da je gospodin Vulin čovek sa stavom i sa čeličnim mu..ma.Zaboravljate da je napustio jul dok su bili u naponu snage.Ima čovek stav i na tome mu čestitam.Porediti njega sa nenadom čankom ljudskom korozijom je besmisleno.Ponavljam Vulin je principijelan čovek sa stavom.Respekt za njega.
  • Dušan

    17.10.2022 19:46
    Da u ovoj zemlji ima zakona,LSV i Čanak bi bili procesuirani zbog separatizma.
  • Сремац

    17.10.2022 10:35
    ЧАНАК ДР НЕНАД
    Дрскост без преседана је кад Чанак напада Вулина.Лакрдијаши из истог циркуса,забављају народ и добро профитирају већ годинама.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti