SNS: Lažni ekolozi bacali dimne bombe na Šodrošu, to su sve huligani i neradnici

Srpska napredna stranka ocenila je da je protest ekoloških aktivista na Šodrošu još jednom posvedočio da su u pitanju "lažni ekolozi".
SNS: Lažni ekolozi bacali dimne bombe na Šodrošu, to su sve huligani i neradnici
Foto: 021.rs

Kako dodaju, to su građani koji izjavljuju da su zabrinuti za zaštićene biljne i životinjske vrste, a istovremeno bacaju dimne bombe i topovske udare tokom protesta.

"Grupica od stotinak lažnih ekologa i danas popodne na Šodrošu nastavila je da maltretira Novosađane, ali i da se iživljava nad zaštićenim životinjskim vrstama u priobalju, bacajući dimne bombe i izvodeći topovske udare. Toliko o njihovoj iskrenoj brizi o ekologiji", naveo je SNS u saopštenju.
Dodali su da su "ponosni" na to što su Novosađani "rekli ne" nasilnicima na čiji se poziv, kako kažu, "putem takozvanih nezavisnih medija okupilo svega stotinak huligana i neradnika, među kojima ima i onih koji nisu iz Novog Sada".
 
"Potpuno je jasno da se ogromna većina Novosađana protivi svakoj vrsti destrukcije, a da podržava razvoj ‘srpske Atine’ u skladu sa vekom u kome živimo. SNS se izrazito protivi tome da se kojekakve Ćute i Zelenovići pitaju za mišljenje gde treba da bude podignut most u Novom Sadu. Za to se pita struka, a ne ološ koji koristi ulicu kako bi eventualno jednog dana došao na vlast", poručio je SNS.
 
Dodali su da "posebno treba da bude sramota" one političare za vreme čijeg mandata je usvojen Generalni urbanistički plan Novog Sada, a sada se bore protiv istog tog dokumenta.
 
"Reč je, naravno, o (funkcioneru Narodne stranke i bivšem gradonačelniku Novog Sada) Borislavu Novakoviću, čoveku sa najdebljim obrazom u Srbiji", piše u saopštenju.
 
SNS je poručio da se neće povući i da "divljaštvo neće proći".
  • Vladimir

    21.10.2022 10:40
    Šta reći za SNS ekipu osim da su ponovo uništili rampu na ulazu na bici stazu, koja se nalazi malo dalje od ove lokacije, kod Karin komerca, kako bi njihovi biznismeni mogli nesmetano da se vozaju u Mercedes i Audi džipovima i praktično gaze i isteruju bicikliste sa njihove staze. Mene kao biciklistu ovo jako jako nervira, a ovo za Šordoš me ne iznenađuje da su izjavili. Bitno je da se operu novci, ljudi i priroda su nevažni.
  • Mikica

    20.10.2022 19:16
    Samo jako
    Daj bre one sa Sabackim cekicima dovedi,sta oni tebe tu blokiraju. Pali buseve i dovezi pajser brigadu,za sta primaju plate po javnim preduzecima? Dosta kuckanja po tastaturi i botovanja!
  • 002211

    20.10.2022 11:37
    Lažni moral na delu - to su svi iz SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.