Isplativa i odgovorna budućnost: Saznajte sve o solarnim panelima kompanije Sunergy System

Solarni paneli nemačkog kvaliteta kompanije Sunergy System naći će 2. i 3. novembra na Međunarodnim danima energetike i investicija u Novom Sadu.
Sva zainteresovana mala i srednja preduzeća, podizvođači i druge firme, ali i fizička lica moći će da dobiju potrebne informacije o ovoj vrsti energije i odgovarajuću ponudu. Posetom njhovog štanda saznaćete zašto se sve više građana i firmi okreću solarnim panelima.
Da je prelazak na čistu energiju ulaganje u budućnost, misija je kojom se vodila kompanija Sunergy System, zbog čega se opredelila da solarni paneli budu njihova delatnost.
 
Zato su se porodično posvetili prodaji i uvozu kvalitetnih panela, renomiranih nemačkih brendova, uz posedovanje svih neophodnih sertifikata.
 
Cilj im je da građani poboljšaju dugoročno korišćenje sopstvene energije.
 
"Naša misija je da pomognemo kupcima u primeni savremenih tehnologija obnovljive energije i najboljih inovacija u inženjeringu radi energetske nezavisnosti i ekonomske efikasnosti, čime se obezbeđuje racionalnije korišćenje prirodnih resursa Zemlje", navode u kompaniji Sunergy System.
 
Kako dodaju, njihova vizija je da kvalitetne proizvode učine dostupnim i pristupačnim sve većem broju ljudi, na kraju ubrzavajući pojavu proizvodnje čiste energije.
 
"Cilj komapanije je da se stvori ceo ekosistem održive energije, da proizvodimo jedinstven skup energetskih rešenja, omogućavajući vlasnicima kuća i preduzećima da upravljaju proizvodnjom, skladištenjem i potrošnjom obnovljive energije", napominju u ovoj firmi.
 
 
U njihovoj ponudi su solarni paneli nemačkog proizvođača Axitec od 410W i 540W, sa half-cut tehnologijom koja omogućava delimičan rad solarnih panela i u slučaju kada senka padne na drugi deo istog. Njihovi solarni paneli napravljeni su od monokristalnih ćelija visoke efikasnosti. Axitec solarni paneli imaju ekskluzivnu garanciju na performanse nominalne snage panela koja doseže do 25 godina sa 85% nominalne snage. 
 
 
Zašto su solarni paneli dobar izbor?
 
Solarni paneli jesu budućnost i sve popularniji vid potrošnje širom Evropske unije, dok se polako uvode i u Srbiji. Neretko se oni koji žele ovaj vid energije susreću sa brojnim komplikacijama, te je važno poverenje dati firmi koja se posvećeno time bavi i garantuje sigurnost.
  
Paneli tokom dana apsorbuju Sunčevu svetlost, a time se zagrevaju. Tokom noći zrače akumuliranu toplotu. Time se stvara razlika u temperaturi hladnijih panela i toplijeg vazduha. Korištenje ovih panela podrazumeva korišćenje termoelektričnog generatora. Reč je o jeftinom uređaju koji temperaturne razlike pretvara u struju. Može se lako ugraditi i na postojeće panele.
 
SMA inverteri 
 
Sistemi takođe uključuju montažne strukture koje usmeravaju panele ka suncu – konstrukcija, zajedno sa komponentama koje uzimaju jednosmernu (DC) električnu energiju koju proizvode moduli i pretvaraju je u električnu energiju naizmenične struje (AC) koja se koristi za napajanje svih uređaja u vašim kućama – inverter.
 
"Mi koristimo SMA invertere u našim solarnim elektranama, koji su se pokazali među najkvalitetnijim na tržištu. Oni su proizvedeni za tržište EU i kompanija SMA je nemačka kompanija", navode u Sunergy Systemu.
 
Uz SMA invertere klijenti dobijaju aplikaciju putem koje mogu da prate proizvodnju sopstvene solarne elektrane. Imaju mogućnost pregleda svoje proizvodnje i potrošnje, kako u datom momentu, tako i pregleda istorije istog.
 
 
SMA inverteri imaju sertfikate potrebne za priključenje na elektromrežu. 
 
 
 
"Uz našu ponudu klijenti dobijaju osnovni idejni projekat rasporeda Axitec solarnih panela i očekivanu proizvodnju električne energije po mesecima sa određenim SMA inverterom", poručuju u ovoj firmi.
 
Zašto su solarni paneli firme Sunergy System najbolji izbor?
 
Sunergy System za sva pravna lica i podizvođače obezbeđuje brojne povlastice. 
 
U saradnji sa Erste bankom, klijenti mogu da dobiju određene kredite, ali i apliciraju preko GEFF-a - Globalnog fonda za životnu sredinu. GEFF je postao finansijski mehanizam za Konvenciju Ujedinjenih Nacija o biološkoj raznovrsnosti kao i za Okvirnu konvenciju Ujedinjenih Nacija o promeni klime.
 
Na svetskom samitu održanom u Rio de Žaneiru 1994. godine, GEFF je restrukturiran i izdvojen iz sistema Svetske banke kako bi postao stalna i samostalna institucija. Odluka da se GEFF proglasi samostalnom organizacijom omogućila je značajnije učešće zemalja u razvoju u procesu donošenja odluka i sprovođenju projekata. Od 1994. godine Svetska banka funkcioniše kao poverenik GEFF fonda i pruža administrativne usluge.
 
 
Kako do firme Sunergy System?
 
Sunergy System iza sebe ima reference širom Vojvodine. 
 
Jedanaesti međunarodni dani energetike i investicija održavaju se 2. i 3. novembra u Kongresnom centru "Master" u Novom Sadu, te će posetioci i budući saradnici imati priliku da posete štand kompanije Sunergy System i informišu se o solarnim panelima koje nude.
 
Sve ostale informacije možete naći na njihovom sajtu, a aktuelnosti možete pratiti na društvenim mrežama fejsbuk i instagram. Možete ih pozvati i na 069/788-118 ili pisati na mejl office@sunergy.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti