Zatvara se i čuvena novosadska diskoteka "Dandy"

Čuvena novosadska diskoteka "Dandy" od 3. januara 2023. godine prestaće sa radom, zbog rekonstrukcije Hotela "Park", objavljeno je na Fejsbuk stranici kluba.

"Dandy" se ubraja među jedno od kultnih mesta u kojem su se zabavljale mnoge generacije i koji je izdržao test vremena. 

Tome svedoči i to što ove godine obeležava 45 godina postojanja. 

Kako se navodi u objavi u kojoj je najavljeno zatvaranje, nije poznato da li će prostor opstati u planovima novog investitora.
 
"Koncept diskoteke kao što je 'Dandy', sa podijumom za igru, odavno ne postoji u gradu, već su prostori isključivo 'koncept barovi', što ja slobodno prevodim kao maksimalnu popunjenost lokala barskim stolovima koji treba da donesu zaradu. I zato, žao će mi biti ovog lokala ako se izgubi u vremenu. Nestaće još jedna novosadska legenda", napisao je jedan od vlasnika Ljubiša Milošević.
 
Žurka na kojoj će biti obeleženo 45 godina postajanja čuvenog novosadskog kluba održaće se 19. novembra, u 21 sat, a ulaz će biti slobodan.
  • Neko

    09.11.2022 08:30
    Tu sam slavio NG, devedeset i neke...
  • Limanac Jr.

    09.11.2022 07:56
    Matursko veče 2022, kao da je juče bilo...
  • da se

    09.11.2022 07:41
    ne zaboravi
    Dendy.....jedan od prvih disko klubova u ex Jugoslaviji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti