GSP poziva Novosađane da glasaju o kvalitetu usluga gradskog prevoza

Na sajtu Gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad" postavljena je anketa u kojoj građani mogu da glasaju o kvalitetu pruženih usluga.
GSP poziva Novosađane da glasaju o kvalitetu usluga gradskog prevoza
Foto: 021.rs

Poziv je objavljen na sajtu Grada Novog Sada, kao i GSP-a, a izjašnjavanje traje od 12. do 30. decembra. Glasati se može na OVOM LINKU.

Zvanična anketa gradskog prevoznika se radi na osnovu Odluke o javnom prevozu putnika na teritoriji Novog Sada jednom godišnje.

Kako se navodi u odluci, GSP treba da na osnovu rezultata, u roku od 15 dana od završetka ankete, dostavi Gradskoj upravi izveštaj o rezultatima ispitivanja korisnika o kvalitetu usluga, u ovom slučaju ocene građana o javnom prevozu, koja ide od 1 do 5. 
 
Ukoliko većina građana nije zadovoljna pruženim uslugama GSP-a, Gradska uprava treba da preispita rad preduzeća i sačini analizu sa predlogom mera za otklanjanje nedostataka navedenih u izjašnjavaju korisnika, te da ih dostavi Gradskom veću.
 
Na osnovu ove analize i predloženih mera biće donet akt kojim će se naložiti gradskom javnom prevozniku da otkloni nedostatke u roku koji ne može da bude duži od 90 dana.

Međutim, na sajtu GSP-a, osim ankete, nema polja kroz koje građani mogu da upišu koji su to nedostaci javnog prevoza u gradu. Nasuprot tome, GSP ima zvaničnu imejl adresu (gspns@gspns.rs) za pitanja i zahteve putnika.

  • Ana

    13.12.2022 16:47
    Sta je sa el.novcanicima?!
    Bilo je price da ce se uvesti placanjem karticom koja se moze dopuniti i sa koje se pri validaciji sa nje skida iznos u visini cene karte. Sa ovim novim kartama dok vozac odstampa katru prodje dan i stvara se guzva na ulazu.
  • Mitra

    13.12.2022 12:30
    Užas,autobusi stari ,leti vruće kao u paklu,red vožnje bože sacuvaj,ako ti ode bus, drugi čekaš pola sata i više,aplikacija NSmart netačna,vozači naplaćuju karte umesto da vode računa o saobraćaju,ne otvaraju vrata već samo prva 11b nas 30 čeka da uđe u bus (iživljavanje)
  • Drug

    13.12.2022 00:48
    Bahatost
    Bahatost i bezobrazluk pojedinih vozaca na relaciji 32 gde autobus dodje i vozac drzi zatvorena vrata i kada kisa pada kao i sneg i ne zeli da otvara kada ga pitas kaze nije jos vreme za polazak tako da sam sa troje dece po kisi cekao napolju do vremena polaska !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti