VIDEO Amerikanac probao Indeks sendvič u Novom Sadu: "Ovo svako mora da proba"

Američki bloger "Food X Bert" podelio je sa publikom svoje utiske o indeks sendviču koji je probao kod legendarne "Maje", na staroj lokaciji.

Tokom posete Egzitu, Bert, inače veliki svetski putnik i nekadašnji bubnjar iz Kalifornije, od mnogih Novosađana dobio je preporuku da proba indeks pre nego što se zaputi na sledeću lokaciju.

Kako je opisao "Maju", reč je o lokalu koji nije previše popularan da bi se stvarala enormna gužva, ali uvek privlači mlade željne dobrog zalogaja.

Bert je odabrao veliki indeks i dodao je više priloga.
 
"Ovo je kao eksplozija priloga u grilovanoj kifli", bila je njegova prva reakcija kada je zagrizao sendvič.
 
Kifla ga je podsetila na vrstu testa koja se koristi u "In n Out Burger" brzoj hrani u SAD, a sam sendvič je, smatra, odličan ukoliko neko ima mamurluk. Svidela mu se količina sira u indeksu, kao i činjenica da je zbog toliko sira određena količina takođe grilovana, što daje poseban ukus.
 
"Ovaj sendvič je osramotio Philly Cheese steak", još je jedan zaključak ovog blogera, nakon pola pojedenog indeksa.
 
Pogledajte njegovu kompletnu reakciju u snimku koji je objavio 29. decembra na svom kanalu.
 
  • Debeli

    02.01.2023 18:31
    Indeks Maja
    Maja je nekada bila odlična, pa se srozala, ali od nedavno nije loša. Ipak, mi smo zbog salamčuge prešli na vegetarijano. Bukvalno sve isto, ali bez salame i 30% jeftinije.
  • Rizbo

    02.01.2023 16:55
    index je najobicnija mašćura u kifli. gadim se samom sebi kad ga pojedem
  • Lolo

    02.01.2023 14:50
    Index sendvic, kural i najlonska mekika su najbolje sto NS ima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti