Četvrtak u Novom Sadu: Bogojavljenje, veče posvećeno Balaševiću i još zanimljivih dešavanja

Bogojavljenski četvrtak u Novom Sadu biće tmuran i hladniji.
Četvrtak u Novom Sadu: Bogojavljenje, veče posvećeno Balaševiću i još zanimljivih dešavanja
Foto: 021.rs
Očekuju nas brojna zanimljiva dešavanja, a ne zaboravite da se autobuske linije 11A i 11B GSP-a kreću izmenjenom trasom zbog programa "Na Bogojavljensku noć".
Vreme
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti tmuran, mokar i hladniji. Povremeno će padati kiša. Minimalna temperatura biće šest, a maksimalna devet stepeni.
 
Nepovoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima, kao i astmatičarima. 
 
Očekivane su meteoropatske reakcije u vidu reumatskih bolova i smanjenja radne sposobnosti.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice i Futoga neće imati struje. U Novom Sadu će od 10 do 12 časova bez struje biti ulica Maksima Gorkog 19-27, a za ostala mesta pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45. Druženje počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.
 
Program "Na Bogojavljensku noć...", u znak sećanja na tradicionalne koncerte Đorđa Balaševića u Novom Sadu, održava se se od 19 časova u organizaciji Fondacije "Balašević". Kako je najavljeno, "Veče pod jednom zvezdom" biće održano u Ulici Jovana Cvijića, ispred broja 33.
 
Veče sećanja na Đorđa Balaševića održaće se od 20 časova u Gerila Baru.
 
U okviru ciklusa inkluzivnih radionica "Per.Art" održaće se Likovna radionica od 16 do 18 časova u Galeriji Matice srpske. Radionicu će držati Nataša Murge Savić, a ovo je LINK za prijavu.
 
Plivanje za Bogojavljenski krst održaće se u 12 časova u Dunavu u Sremskoj Kamenici, kod stadiona "Fruškogorac".
 
Autorsko vođenje kroz izložbu "Boško Petrović - skice za velika dela" održaće se u 18 časova u Muzeju Vojvodine (Dunavska 35). Kroz izložbu će voditi viša kustoskinja Muzeja i istoričarka umetnosti Dragana Garić Jovičić.
Predstavljanje knjige "Rudnik" Miodraga Majića održaće u 19 časova u knjižari Zenit. O romanu će govoriti autor, uz pomoć moderatora Marka Srdanovića.
 
Projekcija filma "Vavilon" održaće se od 19 časova u KC "Mladost" u Futogu.
 
Nastup Duo Nomadika održaće se od 21 čas u kafe-galeriji Frida.
 
Žurka "PreKardashians" održaće se od 22 časa u Lazinom teletu.
 
Mjuzikl "Violinista na krovu" odigraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti