MUP: Mladić koji je pretio novinarki portala 021 se sam prijavio i uputio izvinjenje

Posle prijave pretnji novinarki Gorici Nikolin, policiji sam prijavio 19-godišnji mladić koji je potvrdio da je on ostavio komentar na Instagram nalogu Radija 021.
MUP: Mladić koji je pretio novinarki portala 021 se sam prijavio i uputio izvinjenje
Foto: 021.rs

On se novinarki lično izvinio zbog nedoličnog ponašanja, saopštio je i MUP.

Policija je, nakon njegovih navoda, obavila razgovor sa novinarkom Nikolin, koja je potvrdila da joj se mladić izvinio, kao i da se nakon razgovora sa njim više ne oseća ugroženo, saopštio je MUP.
Policija je o svim okolnostima ovog slučaja dostavila izveštaj nadležnom tužilaštvu, koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, s obzirom na to da je novinarka potvrdila da se ne oseća ugroženo.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova je istaklo da svaku prijavu pretnji sagledava detaljno i da je nedopustivo ponašanje kojim pojedina udruženja i političke stranke, zloupotrebljavajući svoj položaj, pokušavaju da vrše pritisak na policijske službenike koji svoj posao rade profesionalno i odgovorno.
  • Ana

    02.02.2023 09:54
    O ne, građani i udruženja vrše pritisak da policija i tužilaštvo rade ono za šta ih plaćamo svojim novcem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika