Roditelji mladića otetog u Sremskoj Kamenici u pismu se zahvalili novosadskim policajcima

Roditelji osamnaestogodišnjaka otetog 5. februara u Sremskoj Kamenici javno su se zahvalili novosadskim policajcima na njihovom profesionalizmu i brzoj reakciji u spasavanju njihovog sina.
Roditelji mladića otetog u Sremskoj Kamenici u pismu se zahvalili novosadskim policajcima
Foto: 021.rs
Ministarstvo unutrašnjih poslova je na svojoj Fejsbuk stranici objavili ovo pismo koje su im roditelji novosadskog mladića uputili.
"Brzom reakcijom i stručnošću cele organizacione jedinice omogućili ste da se naša porodica u najkraćem roku ponovo nađe zajedno i naš sin iz cele ove situacije izađe nepovređen", pišu ovi roditelji.
 
Podsetimo, otmicu mladića iz Sremske Kamenice je prijavio njegov otac 5. februara, a otmičari su tražili 200.000 evra kako bi mu vratili sina.  Posle intenzivne potrage na području grada, policija je kod Gradske deponije na Klisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i uhapsila četvoricu osumnjičenih.
 
Osumnjičenima M. R. (20), S. B. Đ. (20) i G. B. (20) i 17-godišnjaku je određen pritvor do 30 dana za otmicu, a postupak protiv maloletnika će se odvijati odvojeno.
  • Grga

    14.02.2023 18:12
    "Neću da budem član mafije"...
    Policiji svaka čast!
    A keramičar iz SNS da se ne hvali po medijima, njegova stručnost je razgovor sa novinarkama...gde je bio kažnjen od svemoćnog vladara koji mesec bez fotelje ministarstva...
  • pape

    14.02.2023 11:52
    Ima nešto trulo u državi...
    ...Srbiji i još ponegde na kugli zemaljskoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti