Pantić Pilja: Pajtić jeste lopov, obraz mu kao đon

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja poručila je da je nekadašnji predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić "našao za pravo da nekome drži lekcije".

U saopštenju je optužila Pajtića, nekadašnjeg predsednika DS i aktuelnog profesora na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, da je "pokrao vojvođanske fondove, uništio Razvojnu banku Vojvodine, otimao pare od dece sa posebnim potrebama".

"Odavno je jasno da je Pajtiću obraz kao đon jer je vladao sa šest posto podrške i grčevito se držao za fotelju samo da bi napunio svoje džepove i džepove svojih bliskih saradnika. Bojana Pajtića vređa istina a istina je da su rezultat njegove kriminalne vlasti uništavanje državne privrede, otpuštanje radnika, pustošenje fondova i sve ostale malverzacije koje mu građani nisu zaboravili", navodi se u saopštenju Pantić Pilje.

Ona je navela da je Bojan Pajtić postavio svoju suprugu na čelo Urgentnog centra, "a svog partijskog kolegu Olivera Dulića zaposlio u isti taj Urgentni centar".
 
"Jesi Pajtiću lopov, sve ste pokrali i uništili i nisi se ti povukao iz politike nego su te građani poslali u političku prošlost. I kad god izađeš iz svoje mišje rupe, podsetićemo te da ti nismo zaboravili kako si krao i bogatio se na račun građana", zaključuje se u saopštenju SNS.
 
Pantić Pilja nije u saopštenju komentarisala grafite mržnje protiv Bojana Pajtića i Borislava Novakovića, koji su se danas pojavili na ulicama širom Novog Sada, koji su bili povod reakcije nekadašnjeg predsednika Pokrajinske vlade.
  • Bumbar

    20.03.2023 13:05
    b
    Molim ovu osobu ne želim ime da pišem, pod hitno prijavi Pajtića sa svim dokazima! Ukoliko to ne učini smatraću da laže! A to što je zaposlio ženu sigurno nije krojačica nego ima kvalifikacije!
  • Ako

    19.03.2023 21:42
    Ako
    Pa ako je to istina sto ova gospodja kaze. Zasto onda Pajtic nije uhapsen procesuriran da se posalje na dugogodisnju robiju ? Zasto ? Pa hajde ako postoje dokazi za svakog ko je krao i pljackao da robija. U cemu je problem ?
  • Mile

    19.03.2023 14:53
    milicica
    Ne zaboravite da se kod nas najbolje kotira ona narodna "držite lopova". I dok mi hvatamo ili držimo lopova ONI pokradoše sve. Mi ostadosmo i bez države i bez prijatelja i bez radnih mesta i bez plate i bez socijalne zaštite. Zato bih najviše voleo da ne čujem vikače, bukače i kukulelekače već da institucije (a ne samo jedna institucija) rade posao za koji ih plaćamo i zbog toga živimo na rubu siromaštva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti