Radnik povređen na gradilištu na Novom naselju, prevezen na reanimaciju

Pedesetjednogodišnji radnik povređen je jutros oko 10 časova na gradilištu "Galensa" na uglu Bulevara Jovana Dučića i Somborske rampe.
Radnik povređen na gradilištu na Novom naselju, prevezen na reanimaciju
Foto: 021.rs
Nezvanično, radnik je povrede zadobio kada je na njega pala zemlja, odnosno došlo je do delimičnog zatrpavanja.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa u 10.19 pružila pomoć muškarcu koji je zadobio višestruke povrede.
"Na licu mesta je zatečen povređen radnik koji je posle pružene pomoći prevezen na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodina", navodi Krulj za 021.rs. 
 
Prema saznanjima 021.rs, radnik je van životne opasnosti.
  • VOA

    31.03.2023 23:07
    Nije prvi put
    Padaju stalno, al nikom nista..pa radnici su najjeftiniji.
  • Derane

    31.03.2023 14:32
    Važno da predsednik sindikata građevinskih radnika ide po seminarima i ima puna usta hvale za vlasnike firmi a radnici bez osnovne zaštitne opreme. Modiću podnesi ostavku ne sramoti nas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti