U toku radovi u Rumenki, Futogu i kod Rektorata, u planu Čenej, Kovilj, Kać, Šangaj i Slana bara

U okviru redovnog održavanja objekata putne privrede putarska mehanizacija trenutno je angažovana u naselju Rumenka.
U toku radovi u Rumenki, Futogu i kod Rektorata, u planu Čenej, Kovilj, Kać, Šangaj i Slana bara
Foto: Grad Novi Sad
Radovi na popravci kolovoza asfaltom u toku su u ulicama Nova 12, Laze Markovića i Žanke Stokić, a pripremni radovi izvode se u ulicama Nova 7 i Baštenska. Prethodno su u ovom naselju sanirane ulice Jaše Bakova, Kanalska i Danila Kiša.
U Futogu su u toku radovi u Ulici cara Lazara, na deonici od Ulice braće Bošnjak do državnog puta, kao i u ulicama Industrijska i Stevana Sremca, dok se u Begeču sanira ulica Branka Radičevića.
U Novom Sadu je u toku popravka kolovoza i biciklističke staze u Ulici Dr Zorana Đinđića.
 
 
U narednom periodu radovi na održavanju saobraćajnica planirani su na teritoriji mesnih zajednica Čenej, Kovilj, Kać, Šangaj i Slana bara.
 
U naselju Čenej biće sanirana Ulica Vuka Karadžića, od Međunarodnog puta prema Kisaču, u dužini od 5km.
 
U Kovilju je planirana sanacija Ulice Laze Kostića, u dužini od 2km, kao i deo Ulice Đorđa Bešlina.
 
Prema prioritetnim zahtevima mesnih zajednica, u naselju Kać popravka kolovoza izvršiće se u ulicama Jugović i Vladimira Rolovića, a u naselju Šangaj u ulicama Školska, Četvrta i Peta.
 
Što se tiče Mesne zajednice "Slana bara", radovi su predviđeni u ulicama Milice Nikolić, Save Vla i Stevana Aleksića.
  • Tamo

    21.04.2023 13:30
    Žive
    Redom glasači eSeNeSa. Vi u centru i na Bulevarima bez obzira koliko poreza plaćate ostaju vam rupe i kereći shit
  • Trokraki

    07.04.2023 15:47
    @Bulevar
    U pravu si. U prigradskim naseljima ne žive ljudi koji su zaslužili bilo kakve pogodnosti urbanog života i civilizacije. Samo urbane novosadske gariše, deseto koleno još od Čarnojevića, zaslužuju asfaltirane puteve, tekuću vodu i kanalizaciju. Bilo bi lepo da se i porezi i dažbine adekvatno srežu, a ne da mi u prigradskim naseljima plaćamo račune i poreze tek nešto manje od grada, a da ne dobijamo ništa za to. A i zna se, ono što su za stanovnike prigradskih naselja ''objektivni problemi izazvani odabirom mesta stanovanja'' (kako reče jedan mislilac odavde), za stanovnike grada je katastrofa kojoj ima odmah da se pristupi za rešavanje.
  • @Aco

    07.04.2023 11:40
    Oba su pravilna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti