Slankamenac o pretnjama: Došli su neki momci u selo - ko su, šta su, ne znam

Mileta Slankamenac, jedan od organizatora protesta poljoprivrednika u Novom Sadu, rekao je da je sinoć dobio pretnje zbog njegovih aktivnosti.
Slankamenac o pretnjama: Došli su neki momci u selo - ko su, šta su, ne znam
Foto: 021.rs
Kako je naveo, on je čuo da su nepoznati muškarci došli na navodni razgovor sa njim i da su mu prijatelji javili da bi trebalo da beži. 
"Došli su neki momci u selo (Gospođinci), jedan drugar mi je javio da su oni tu. Poslao sam poruke, stigli su neki momci iz Farkaždina koji se evo i sad skupljaju, došli su drugovi iz Gospođinaca. Došla je i policija, objavljeno je u medijima. Kada su videli da je objavljeno u medijima razišli su se. Ko su šta su ne znam", rekao je Slankamenac medijima. 
Slankamenac se danas nalazi ispred Novosadskog sajma sa više desetina poljoprivrednika koji trenutno protestuju zbog agrarne politike Vlade Srbije. 
 
Kako javlja reporterka 021.rs sa lica mesta, trenutno je kod platoa Novosadskog sajma parkirano četrdesetak traktora.
 
Poljoprivrednici su u Novi Sad došli iz Gospođinaca, Žablja, Vilova, Kisača i drugih okolnih mesta.
 
Slankamenac podseća da je Vlada njihove zahteve "automatski odbila". Postojao je, kaže, i poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na razgovor, ali su se poljoprivrednici dogovorili da to odbiju.
Na pitanje da li ratari planiraju da se pridruže protestu građana i opozicije koji će se u petak održati u Beogradu, Slankamenac kaže da postoji interesovanje, ali da će to sve dogovarati zajedno udruženja koja organizuju protest poljoprivrednika. 
  • Razoružavanje naroda

    16.05.2023 21:53
    Naoružavanje SNS batinaša
    Zato Vučić naoružava SNS batinaše, a razoružava narod koji je sve siromašniji. Znam za priču od pre nekoliko godina, neću reći u kom selu jer bi se neki prepoznali. Došli sa džipom da tuku paora, ušli mu u dvorište i našli ga ispred štale, ali ovaj paor iznenada dohvatio neki lanac i jednom razlupao glavu, tu se pojavile i komšije i ovi sa džipom se pokupili i pobegli. Ali tako odbraniti se je retkost. Zašto da se oduzima legalno oružije sa dozvolom posebno starijim ljudima i penzionerima po Vojvodini, gde su ulice sve praznije, a ima kriminalaca i ima migranata. Ti ljudi su nesigurni
  • Kuku lele

    16.05.2023 19:03
    Ko napadne postenog paora mislim da ce pogresiti i da ce skupljati zube po njivi
  • Imt

    16.05.2023 18:44
    533
    Jlel'suzbijena žuta rđa na psenici..koliki ce biti prinos ove godine..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti