FOTO: Novosadski naprednjaci u Beogradu istakli transparent odbora i zastavu "Aco Srbine"

Veliki broj pristalica vladajuće partije iz Novog Sada prisustvovao je mitingu "Srbija nade" koji se održao u petak, u Beogradu.

Novosađani su iz raznih delova grada u petak otputovali za Beograd.

Prevozili su ih autobus sa domaćim tablicama, ali i sa registarskim oznakama iz Mađarske i BiH. Osim toga, po njih su došli i autobusi koji saobraćaju na linijama u Beogradu.

Kako se može videti na društvenim mrežama, članovi vladajuće stranke su bili organizovali i šetali su se do skupa iza transparenta gradskog odbora, dok je ispred njih išlo nekoliko "barjaktara".
 
Fotografije sa skupa je podelio i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, a kako se može videti, jedna od zastava je bila i "Aco Srbine".
 

Foto: Instagram/Milandjuric_gradonacelnik
 
Gradonačelnik Novog Sada je prilikom odlaska na miting poručio da veliki broj Novosađana dolazi u Beograd.
 
"Na hiljade mojih Novosađana stiže na skup nade, da podržimo napredne ideje i borbu našeg predsednika Aleksandra Vučića za normalnu i pristojnu Srbiju", zaključio je Đurić.
Kako je izgledao odlazak iz Novog Sada za Beograd pogledajte u videu ispod:
 
  • "Deda..."

    28.05.2023 13:48
    Snssovci novosadski
    Hajde neka sada, "Aca zrbin", ide na KiM, "po sigurne glasove" nakon što "Srbija ne stanuje u Mitrovici, Zvečanu..."...!
    "Aco... zrbine... 5 : 0 za tebeeee..."...!!!
  • Zoric Ilija

    27.05.2023 16:05
    Đabolebari
    Realno većina nije ni za čistoća javnog toaleta a zauzeli su sva mesta direktora javnih preduzeća. Šta drugo sad da rade već da arlauću
  • Jokic

    27.05.2023 15:54
    SVe sa vodjom Bosketom i svojim batinasima!
    Za bolje i nisi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti