Dan policije danas na Trgu slobode: Izložba opreme, radionice za decu, druženje s vatrogascima

Dan policije, kao i Dan i slava MUP-a biće svečano obeleženi danas, 4. juna na Trgu slobode.
Dan policije danas na Trgu slobode: Izložba opreme, radionice za decu, druženje s vatrogascima
Foto: 021.rs

Za sve posetioce biće organizovan niz aktivnosti, a predstaviće se novosadska policija, žandarmerija, vatrogasci, Agencija za bezbednost saobraćaja, Centar za osnovnu policijsku obuku i Srednja škola unutrašnjih poslova "Jakob Nenadović" iz Sremske Kamenice.

Na Trgu će biti izložena oprema, vozila i edukativni materijal, a za decu je organizovana predstava "Moj drug policajac" i likovna radionica sa takmičarskim karakterom.

Događaj počinje u 11 časova.

  • NN Baja

    04.06.2023 11:04
    Zalosno
    Veliko je nezadovoljstvo u Mupu zbog nekih koji su do juče sipali gorivo na pumpama a danas dobijaju činove posle godine dana staža.
    Žalosno je šta su uradili od policije u Novom Sadu
  • bicko

    04.06.2023 09:50
    acab
    Doci ce i onaj sto je sutirao autisticnog mladica.. al su kasnije svi svedoci promenili iskaze.. treba svratiti pa mu se zahvaliti.
  • Novosadjanin

    04.06.2023 09:39
    Srecan praznik policiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti