Radovi na "turbo" kružnom toku gotovi do kraja juna, slede na Bulevaru oslobođenja

Radovi na "turbo" kružnoj raskrsnici biće završeni do kraja juna, odnosno dva i po meseca ranije nego što je najavljeno.
Radovi na "turbo" kružnom toku gotovi do kraja juna, slede na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Kako je najavio gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, radovi na novom kružnom toku trebalo je da budu završeni sredinom septembra.
"To što će ovaj deo grada biti otvoren ranije je vrlo značajno za saobraćaj koji može da počne da se nesmetano odvija. Molim građane da se strpe još 25 dana", rekao je on.
Đurić je najavio i da će u ponedeljak, 12. juna krenuti radovi na izgradnji novih parking mesta u Fruškogorskoj ulici, naspram Naučno-tehnološkog parka.
 
"Za ovu investiciju je grad izdvojio pet miliona dinara iz budžeta, a Limanci će dobiti novih 18 parking mesta, od kojih će jedno biti za osobe sa invaliditetom", rekao je on.
 
Dodao je i da će se završavanjem radova na kružnom toku omogućiti uslovi za početak radova na Bulevaru oslobođenja.
 
"Ovo će nam omogućiti da uskoro krenemo u veliki poduhvat koji smo najavljivali još u januaru, a to je asfaltiranje celog Bulevara oslobođenja, najfrekventnijeg bulevara u gradu Novom Sadu i da možemo nesmetano da radimo i taj projekat", rekao je Đurić.
 
Gradonačelnik je dodao i da se još uvek čeka da se završi projektovanje celog Bulevara cara Lazara i da je ideja da se "možda sledeće godine osveži i taj bulevar".
Podsetimo, radovi na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice počeli su 20. februara.
  • Musa kesedžija

    08.06.2023 10:55
    Sladoled
    Nemojte ljudi ko boga vas molim pokvarićete vreme.
  • Sonja

    08.06.2023 07:09
    Turbo kruzni tok
    Kaze se kolju vola za po kile mesa.Ovaj bulevar je normalno funksionisao.Sad ko iz Fruskogorske hoce iz kruznog toka da se prestroji levo prema Strazilovskoj neka se nabije strpljenjem jer ga niko nece propustiti od onih sto dolaze od Bul. Cara Lazara. Bulevar koji je odlicno funkcionisao.Sad ce imati dva semafora da uspore saobracaj.Masala.
  • komšinica

    08.06.2023 00:02
    Jedno parking mesto košta oko 2.400 e, pa da li ste vi normalni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti