"Srbija protiv nasilja": U Novom Sadu danas blokada auto-puta

Učesnici protesta "Srbija protiv nasilja" za danas su u Novom Sadu najavili blokadu auto-puta kao vid protesta, odnosno nastavka nedeljnih protestnih skupova.
"Srbija protiv nasilja": U Novom Sadu danas blokada auto-puta
Foto: 021.rs

Ovi skupovi održavaju se širom Srbije, a započeti su u Beogradu masovnim okupljanjima na šetnjama. U Beogradu se protest održava u subotu, 1. jula.

 

Okupljanje građana najavljeno je za 18 časova kod megamarketa "Roda" na Temerinskom putu. Organizatori protesta, opozicione partije, pozvali su građane da dođu do ove lokacije i gradskom autobuskom linijom 5.

Nije saopšteno da li će se građanima iko od istaknutih ličnosti danas obratiti.
 
Zahtevi koji važe na svim nivoima protesta su isti: smena Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), gašenje tabloida koji kontinuirano šire govor mržnje i krše novinarski kodeks, oduzimanje nacionalnih frekvencija televizijama Pink i Hepi zbog promocije mržnje i nasilja, ukidanje rijaliti programa, ali i ostavke ministra policije Bratislava Gašića i šefa Bezbednosno-informativne agencije Aleksandra Vulina.
  • @Branko

    30.06.2023 16:18
    Idi zali se Vucicu na nasilje i uskracivanje slobode kretanja
  • Ako podvučemo crtu

    30.06.2023 15:30
    @Voja
    "Dakle efekat ce biti najvece zagadjenje vazduha u NS do sada, Novosadjani i Novosadjanke nadisacete se ugljenmonoksida iz automobila koliko za ceo mesec."

    To će biti najbolja stvar koja se desila Novom Sadu u poslednjih 11 godina a sveukupno neuporedivo manja od štete koja ostaje iza izdajničke pošasti i nesreće!
  • dz0

    30.06.2023 15:18
    Nemanjina ulica se blokira, inace nece niko ni videti niti se potresti ko treba...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti