Iste firme, dva posla: Poznato ko će pripremiti "teren" za rekonstrukciju dva doma zdravlja u NS

Iste firme dobile su istovremeno dva posla na tenderu Doma zdravlja "Novi Sad". One će izrađivati tehničku dokumentaciju za rekonstrukciju domova zdravlja u Zmaj Ognjena Vuka i na Novom naselju.
Iste firme, dva posla: Poznato ko će pripremiti "teren" za rekonstrukciju dva doma zdravlja u NS
Foto: 021.rs
Kako je 021.rs najavio, priprema se teren za rekonstrukciju ambulanti starih nekoliko decenija.

Rekonstrukciju čeka objekat u Zmaj Ognjena Vuka, čiji je stariji deo zgrade izgrađen šezdesetih godina prošlog veka, kao i objekat na Bulevaru Slobodana Jovanovića, star oko četiri decenije.

Grupa koju čine "Balkan Security Services", "DBA", "Neo inženjering" i "NS Geodet" bili su jedini ponuđači na ova dva tendera, koji su istovremeno sprovedeni. Ponudili su cene koje se uklapaju u procene Doma zdravlja i, budući da su bili jedini ponuđači i ispunili su tražene uslove, dobili su oba posla.
 
Izrada celokupne dokumentacije za potrebe rekonstrukcije ambulante u Zmaj Ognjena Vuka koštaće oko osam miliona dinara sa PDV, a isti posao će za ambulantu na Bulevaru Slobodana Jovanovića koštati šest miliona dinara sa PDV.
 
Oba posla trebalo bi da budu završena u roku od šest meseci.
Ova dva objekta trebalo bi da, nakon planiranih radova, budu prostranija, sa više prostorija za osoblje, većim čekaonicama i boljim sanitarnim uslovima za sve koji u ambulantama borave. Postojeća pasarela u "Zmaj Ognjena Vuka" više neće biti na spratu, već na prizemlju, ali konstruktivni sistem ambulante neće biti izmenjen.
 
Postoje tačno definisani ciljevi kad je reč o radovima u obe ambulante, a o nekim pitanjima izjasnili su se i zaposleni u Domu zdravlja. Kakvi se radovi očekuju nakon što se izradi cela dokumentacija i pripremi budžet saznajte OVDE.
  • Salajčan

    05.07.2023 17:31
    Jug Bogdan
    Šta se čeka sa domom zdravlja ( ako se uopšte tako može nazvati) u Jug Bogdana,koji će se još malo pa srušiti,a da nije MZ Salajka opremila dom sa klimama I EKG aparatom ni malo dostojanstva za ljude ne bi imalo u tom domu. Salajka I Podbara se naglo naseljava,a dom zdravlja ostaje isti kao sedamdesetih godina prošlog veka. Tuga i jad
  • NS

    05.07.2023 12:05
    Dr Bojat
    Lepo je direktor to sve osmislio,nisu tek tako nikle vile na Kamenjaru sa sve asfaltnim putem...A tužilastvo to ne intetesuje,ili je neko rekao da se to ne dira???Fuj,kakvo smo mi društvo i "država"
  • Laloš

    05.07.2023 11:52
    Al će neko da pazari još jednu kuću da bazenom posle ovoga ili stančić od 300m2.....Cccc.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti