FOTO Jutarnje stanje na putevima koji se rade: Mašine u centru, radovi na Mostu slobode

Saobraćaj je otvoren na deonici od Maksima Gorkog do Futoške ulice duž Bulevara oslobođenja, a nakon saniranja kolovoza asfaltom u okviru obimnih radova na najprometnijem bulevaru.
FOTO Jutarnje stanje na putevima koji se rade: Mašine u centru, radovi na Mostu slobode
Foto: 021.rs

U međuvremenu je počela sanacija tunelske cevi i kolovoza na navozu na Most slobode.

Radovi se izvode u levoj kolovoznoj traci.
 
 
Saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj traci i tako će biti do 20. jula, kad se očekuje da i ova deonica bude završena.
Kolovoz se sanira i u strogom centru Novog Sada, u Uspenskoj, Šafarikovoj ulici i u preostalom delu Jovana Subotića koji očekuje svež sloj asfalta. I ovi radovi odvijaju se po fazama i trenutno su mašine u desnoj traci, od Jevrejske do Njegoševe ulice. 
 
Od Kisačke ka Srpskom narodnom pozorištu saobraćaj je onemogućen, dok su prohodne raskrsnice Jovana Subotića - Vojvode Bojovića i Jovana Subotića - Masarikova.
 
Naredna faza podrazumevaće zabranu saobraćaja u levoj traci u Uspenskoj i Šafarikovoj, deonica od Jevrejske do Njegoševe ulice, dok će se saobraćaj odvijati u desnoj trasi uz ograničenje brzine. U suprotnom smeru saobraćaj će biti onemogućen od Kisačke ulice do Jevrejske ulice.
 
 
Kad će se preći na treću fazu radova još uvek nije poznato. Ono što se zna je da će zabrana saobraćaja važiti za obe kolovozne trake u Jovana Subotića, Šafarikovoj i Uspenskoj ulici, na deonici od Kisačke do Jevrejske ulice.
Dinamika izvođenja ovih radova biće naknadno detaljnije definisana.
  • Dark Veber

    17.07.2023 22:30
    Put za Veternik i Futog je katastrofa
  • Ns

    17.07.2023 15:20
    Pohvaljujem to što se u poslednje vreme rekonstruiše jako puno saobraćajnica. Ali, imam jedno pitanje. Kada će se krenuti u obnovu asfalta na Bulevaru kneza Miloša, koji je katastrofa? Onaj deo od Vojvode Stepe do semafora s Jovana Dučića, ajde to je još i podnošljivo. Ali onaj deo od semafora pa do Grasa je tuga. I uvek taj deo puta izbegavam. Ne kažem da ne treba raditi ostale puteve, ali ovaj put je skoro deceniju ovakav kakav je i trebalo bi ga što pre uraditi, jer je to ujedno i tranzit ka autoputu.
  • Kamen Chan

    17.07.2023 12:23
    Eto prilike
    Da se uništi korov na pešačkim stazama, pročiste večito začepljeni odvodi kiše i najzad ukloni onaj sitan šljunak koji zimi bacaju. O trulim ogradama i rupama na asfaltu staza, bilo bi previše tražiti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti