Dveri: EPS danima nesposoban da popravi struju na Telepu

Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri smatra su elementarne nepogode koje su pogodile Novi Sad pokazale "nesposobnost Elektroprivrede Srbije da brzo otkloni kvarove".
Dveri: EPS danima nesposoban da popravi struju na Telepu
Foto: 021.rs
Kako navode, pojedini delovi grada, a najviše Telep, već pet dana nemaju struje i to "bez objašnjenja nadležnih".
"Kao da je Telep, u ovom slučaju, apsolutna periferija, koja je zaboravljena od institucija. Nakon prijave EPS-u da se na stubu ispred kuće u uluci Bogdana Šuputa 4 pokidala žica dalekovoda, koja je pala na pešačku stazu i pretila da ugrozi živote prolaznika, struja u celoj ulici je isključena, kabel i dalje visi, a građani već danima nemaju struju", navode.
Dodaju da se na brojeve telefona za prijavu kvarova niko ne javlja.
 
"Kada se neko i javi, ne može da vam da bilo kakvu informaciju jer se na telefon javljaju nestručna i nekompetentna lica, nimalo zainteresovana za posao koji rade", navode.
 
Iz Dveri podsećaju da su u vreme bombardovanja 1999. godine tadašnje ekipe Elektrovojvodine u "nemogućim uslovima u rekordnom roku otklanjale kvarove".
 
"Sada, u mirnodopsko vreme, na otklanjanje kvarova se čeka danima. Građanima se kvari hrana po zamrzivačima, a teškim bolesnicima ne rade pomoćna sredstva za olakšavanje bolesti, npr. kreveti za sprečavanje stvaranja dekubitisa", navode.
Objašnjavaju da je u ovom slučaju jasno da je na delu "nestručnost i manjak osposebljenih kadrova".
 
"Zahtevamo od nadležnih da hitno reaguju i stave pod kontrolu rad EPS u Novom Sadu", navode.
  • Mili

    25.07.2023 09:05
    @ Milicica
    Zaboravismo bombardovanje i grafitne bombe.
    @ Bandera
    Bilo je dovoljno pravih majstora, dok ne rešiše da rasture EPS i ne razjuriše majstore.
    Kad vam se ispuni želja i EPS bude privatan, videćemo pošto će biti kilovat i da li ćemo moći da platimo struju.
  • Ivan

    25.07.2023 08:24
    Ehh
    Ako je EPS-u prijavljeno kvar neće biti otklonjen nikad, jer eps nije nadležan već drugo pravno lice.
    Dogodine samo kol centar sa porukom "kvar će biti otklonjen u što kraćem roku", i od goreg ima gore, birali ste gledajte...
  • Pobesneni Lalos

    25.07.2023 08:02
    Pa ko da popravi? Proverite na platnom spisku koliko “montera” je zaposleno u poslednje vreme? A onda proverite koliko ih fizički ima? Da sam već primer,eno onaj sto ide i slika…zašto ga placa Eps ako ne radi za Eps nego fotografise?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti