PIŠITE NAM: Novosađani, želimo da čujemo vaše priče iz nevremena - šta vam se desilo, treba li pomoć

Dva snažna nevremena koja su protekle nedelje pogodila Novi Sad ostavila su brojne posledice koje su i dalje vidljive na gradskim ulicama i objektima.
PIŠITE NAM: Novosađani, želimo da čujemo vaše priče iz nevremena - šta vam se desilo, treba li pomoć
Foto: 021.rs

Portal 021.rs poziva sugrađane da sa nama podele svoje priče iz nevremena. 

Mnogi su već to učinili, pa smo mogli da vidimo da se građani samoorganizuju kako bi uklonili posledice.

Popunite upitnik koji se nalazi pred vama i recite nam šta vam se dogodilo, da li vam je pričinjena šteta i da li su nadležni reagovali, da li biste voleli da pohvalite ili pokudite radnike nadležnih službi, imate li struje, da li vam se u danima nevremena, ipak, dogodilo nešto lepo.
 
 
Podsetimo, u nevremenu koje je u petak pogodilo Novi Sad nastradalo je dete. 
 
Oštećeni su brojni objekti, među kojima je i Petrovaradinska tvrđava. Mnoga stabla u gradu su oborena, a među njima i zaštićeno drvo koprivića u centru grada. Na Detelinari je pao kran sa gradilišta, oštetivši stanove u susedstvu.

Projekat "Građani (da se) pitaju" podržala je "Slavko Ćuruvija Fondacija" u okviru granta "Mediji po meri građana".

  • komsinica

    24.07.2023 19:40
    odgovor
    @Sta
    Nemam kome da prijavim. U pitanju je zajednicko dvoriste a ne javna povrsina. Nazalost, to je najgora moguca kombinacija koja postoji! Mada nas ima samo cetvoro jer je to predratna kuca sa cetiri stana i imamao dvoriste o kojem brinem ja, ali eto docekase oni svojih pet minuta. A odnos snaga je 3 prema jedan u njihovu korist, i verujete ovo zaista nemate kome da prijavite sem da se iskukate da ste izgubili bitku, a bitku vodim vec 25 godina, veroveli ili ne! Pozdrav!
  • Marko M

    24.07.2023 19:34
    Nevreme i pomoci ugrozenima
    Ma kod nas u zgradi i kad je "normalna"situacija nem predsednika skupštine stanara niti ga interesuje sta se događa u zgradi a kamo li vam zgrade!Zgrada u rasulu i Jos ga molis kad treba pomoc-dezinsekcija i deratizacija ,poplava u stanu od strane komisije samo kaze-Nista ne znam a ne znam ni ko stanuje gde!On nema spisak stanara!Nema sastanaka da se razrede problemi jer njegovim mozgom upravlja investitori koji su gradili zgradu i imaju apartman u zgradi!Zabio se covek u stan i retko izadje kad mu zvonila na vrata da bi kazao problem!Sve u svemu katastrofalno!Cak i kad je donji deo biciklane plivao u vodi nije ni izasao !Pa ne daj Boze da nam padne krov on bi spavao dubokim snom!Ma nema pomoći oni koji dodju na vlast ne skidaju ga oni kojima on odgovara!
  • Cubi

    24.07.2023 17:42
    Upravnici profesionalni ako ih ima u ovom gradu mogu se nabrojati na prste jedne sake..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti