Poslednji julski četvrtak pred Novosađanima: Evo šta nas sve očekuje

Poslednji julski četvrtak Novosađanima donosi i dalje prijatne temperature i bez oluja, nadamo se.
Poslednji julski četvrtak pred Novosađanima: Evo šta nas sve očekuje
Foto: 021.rs
Ovaj jul bio je turbulentan za mnoge, ali se privodi kraju. Kao i uvek, mi smo tu da vam sumiramo sve najvažnije informacije za naredni dan. Počnimo sa prognozom...
Vreme
 
U četvrtak umereno oblačno, a temperatura će biti od 13 do 24 stepena. Severozapadni vetar biće umeren do jak, a oslabiće krajem dana.
 
Očekuju se nešto povoljnije biometeorološke prilike. Oprez se i dalje savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Problemi sa snom i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada i Petrovaradina neće imati vode zbog radova. U Petrovaradinu će od 8 do 17 časova bez vode biti Tome Maretića, Mirka Mataka i Krajiška. U Novom Sadu će od 8 do 15 časova bez vode biti Ulica dr Sime Miloševića.
 
Radovi u Uspenskoj ulici ponovo su promenili režim naplate parkirana u garaži kod Srpskog narodnog pozorišta. Opširnije pročitajte OVDE.
 
Radovi u centru su u jeku, te posebno obratite pažnju u saobraćaju na OVE delove.
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u 20.30 časova u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45. 
 
Zajednička veganska večera održaće se od 20 časova u Omladinskom centru CK13, a ako želite da se pridružite pripremi, to možete učiniti od 16 časova.
 
Besplatna obuka "Medijska i informaciona pismenost" održaće se od 17 časova u Američkom kutku, a možete da se prijavite OVDE.
 
Predavanje i projekcija u okviru ciklusa "Svet digitalne umetnosti" će se ovog četvrtka od 14 časova u Američkom kutku baviti festivalom videa "Fonland" u Portugaliji.
 
Predavanje na temu veština za obavljanje razgovora za posao "How to Get That Job - Successful Job Interview Skills" održaće Adam Pikvens od 18 časova u Američkom kutku. Za predavanje možete da se prijavite OVDE.
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti