Na ovim lokacijama u Novom Sadu počinju radovi i menja se režim saobraćaja

Na više lokacija u Novom Sadu danas, 14. avgusta počinju radovi.
Na ovim lokacijama u Novom Sadu počinju radovi i menja se režim saobraćaja
Foto: 021.rs
Počinje nova faza obnove kolovoza u Stražilovskoj ulici, zbog čega će saobraćaj biti zabranjen u zoni radova. 
Obnavljaće se kolovoz na deonici od Radničke ulice do Maksima Gorkog i na raskrsnici Stražilovske i Radničke. 
Posao bi trebalo da bude gotov do 20. avgusta.
 
Takođe, počinje obnova kolovoza na Bulevaru kneza Miloša. Ovi radovi će trajati do 22. oktobra, a odvijaće se u više faza, pa će u svakom momentu biti prohodna po jedna kolovozna traka. 
 
Prva faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića. 
 
O ostalim fazama čitajte OVDE.
 
Novosadska toplana počinje izgradnju vrelovodnog priključka za objekat u Ulici kraljevića Marka 47-49. Za vreme radova povremeno, za potrebe gradilišnih vozila, biće zauzeta desna saobraćajna traka u Ulici Berislava Berića, iz smera Ulice Save Kovačevića prema Ulici kraljevića Marka. 
 
Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. 
 
Planirani rok za završetak radova je 14. septembar
 
Takođe, počinje izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Rumenačkoj ulici 124. 
 
Za vreme raskopavanja površina ispred novoizgrađenog objekta u Rumenačkoj ulici broj 124, povremeno će biti zauzeta desna saobraćajna traka (parna strana Rumenačke ulice) i biće ukinut parking ispred gradilišta. 
 
Planirani rok za završetak radova je 4. septembar
  • Maca

    15.08.2023 17:46
    Bez reci
    Dali cete poceti da sredjujete Rumenacki put i nadvoznjak ,da negledamo stalno neke udese .Ovde je katastrofa kamikoni rastresode ceo pur ,pocnite vise izmestati taj teretni saobracaj oko grada.Dali vam je poznato kolika je na ovoj deonici frekvencija saobracaja?
  • zeleno

    14.08.2023 11:21
    Lepo je što se grad sređuje, istovremeno i toplovodi i asvaltiranje. Bez ikakvog plana, teško je ići na posao i vraćati se ko radi izvan Novog Sada i neide peške do posla. Milicija kamere postavila u svaku ulicu čak i tamo gde zbog radova ima jedna traka. kamioni sa granama i dalje idu svaki dan, voze 20km na sat, i treba ih obići inače se potuje kao do BG. Kisačkom se ne može, Bulevarom usporeno, Maksima Gorkog toplovod...............treba psihički sve to izdržati i ići svaki dan na posao.
  • KingSRB

    14.08.2023 09:22
    Kopaj...kopaj...kopaj....kao patuljci.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti