SNS tvrdi da "anonimni bezumnici" prete Đuriću, optužuju opoziciju "bez ideja i programa"

Novosadski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da su gradonačelniku Milanu Đuriću putem društvenih mreža upućene pretnje.
SNS tvrdi da "anonimni bezumnici" prete Đuriću, optužuju opoziciju "bez ideja i programa"
Foto: 021.rs

U saopštenju se ne navodi o kojim društvenim mrežama je reč, ni da li su pretnje prijavljene policiji.

SNS je naveo da pomenute pretnje "mogu da budu delo samo bolesnog uma".

"Niko u našem gradu i državi  ne zaslužuje da mu lična bezbednost bude ugrožena, a ponajmanje gradonačelnik Đurić, koji se bori i radi u interesu svih Novosađana", saopštavaju.
 
Kako navode, reč je o otvorenim pretnjama i pozivima na fizičku likvidaciju "od strane anonimnih bezumnika", što naše društvo ne sme da toleriše.
 
"Opozicija bez ideja i programa nastavlja svoj pristup uvođenja nasilja u svakodnevnoj političkoj komunikaciji, ali i u svom delovanju", piše u saopštenju novosadskih naprednjaka.
 
SNS poziva pravosudne organe da deluju u skladu sa zakonom i zaštite "ne samo ličnost gradonačelnika, već i naše društvo".
Zaključuju da je neophodno aktivno se boriti protiv govora mržnje i svakog oblika nasilja.
 
Policija za sada nije odgovorila na pitanja 021.rs da li su pretnje prijavljene.
  • Uh

    02.09.2023 14:05
    Uh
    Uvek možete da uputite nekome kritiku...bila to vlast ili opozicija ali da preti niko nema pravo.Izbori su tu da biramo nekoga ili ne.FALI NAM TOLERANCIJA I KULTURA .
  • Mr Pit & 12 guslaca

    02.09.2023 12:25
    Није опорба(опозиција) лук и вода , него лук без стреле!?Неке превише дрске и бучне опозиционаре би требало 'чувати' на мрачном и хладном месту , да се не би даље 'кварили' ,јер су они као добра вина: Наљбоје је да мало 'одлеже' !?
    (Мр Пит & 12 'гуслача')
  • Salamander

    01.09.2023 16:39
    pa ako oni tvrde
    a tvrda im je vera, onda je to 100% tako, do sada od vrha do dna nisu slagali.
    Evo imamo već danas leteće mecedese, "novi sat" je u napretku, dva minuta ne fale, jovanjicom džiklja paradajz, kući se spuštamo po duzi, nekada i vazduplohovom, zidovi od maelade, prozori od čokolade, sve je pink roza život, doktorira se najviše na svetu, besplatno zdravstvo... ma idila!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti