Policijska ispostava Stari grad od danas ponovo u Radničkoj 32

Policijska ispostava Stari grad ponovo radi na adresi Radnička, broj 32.
Policijska ispostava Stari grad od danas ponovo u Radničkoj 32
Foto: 021.rs
O tome je građane obavestila Policijska uprava u Novom Sadu.

Kako su naveli, ova policijska ispostava privremeno je bila izmeštena u objekat Policijske uprave u Ulici Pavla Papa.

Rad nastavlja u novoizgrađenom objektu u kome, između ostalog, postoji šalter sala za izradu ličnih dokumenata.
Nova zgrada policijske stanice "Stari grad" je otvorena gotovo dve godine nakon što je prethodni montažni objekat srušen, a tadašnji ministar Aleksandar Vulin i tadašnji gradonačelnik Miloš Vučević potpisali su ugovor o zajedničkom ulaganju.
 
Gradnja je trajala duže od godinu i po dana, uz probijanje rokova od oko pet meseci, a iz budžeta Grada i Republike je dato gotovo 162 miliona dinara.
 
Nova stanica je moderna jednospratnica koja će imati u prizemlju portirnicu, šalter salu za izdavanje dokumenata, prateće kancelarije i šest ćelija, dok su na spratu velika sala za sastanke i druge prostorije za boravak policajaca.
  • Onjanović Tatjana

    29.09.2023 15:44
    Ovo su sjajne vesti za nas koji tu živimo. Da li će moći svi lični dokumenti da se izrade, mislim na pasoš, l.k. i vozačku dozvolu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti