Film o borbi aktivista za Šodroš pobednik festivala u Moskvi

Film o borbi aktivista za Šodroš pod nazivom "Probudi se narode" je pobednik "La Boheme Cinema film festivala" u Moskvi.
Film o borbi aktivista za Šodroš pobednik festivala u Moskvi
Foto: 021.rs
Taj film je iz dokumentarnog televizijskog serijala "Zelena patrola na delu", u produkciji Vojvodanske zelene inicijative, saopštila je večeras autorka tog serijala Ruža Helać.
Film je o borbi ekoloških aktivista u Novom Sadu da sačuvaju poslednju gradsku šumu - Šodroš, dodala je Helać.
Ovaj film takođe je dobio i priznanja: Najbolji ekološki film na 7. Internacionalnom festivalu dokumentarnog filma u Vrmdži, kao i Specijalno priznanje, na SEFF - Smaragdnom Eco Film Festu (Korčula, Hrvatska) za doprinos zaštiti životne sredine kroz filmsko stvaralaštvo.
 
  • Vlada

    09.10.2023 15:45
    @Мештанка

    Pa vi po selima se bunite oko seče u svojim selima, umesto što iz pakosti Novosađanima namećete most koji nama ne treba.
  • Bojan

    09.10.2023 14:47
    Samo bolesnici od 3500 km obale grade most na ovo mestu gde je potpuno nepotreban - osim za stanovnije par sela i divljih naselja na drugoj obali. Sreća pa je jasno da ga ovi nesposobnjakovići nikad neće napraviti.
  • Логичар

    09.10.2023 13:45
    За Ољу
    Москва, филм... Руси су широм света направили катастрфу за багру која више од века разваљује планету

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti