VIDEO Novosađanin se žali: Kamenica nije Ibica

Jedan građanin obratio se redakciji 021.rs požalivši se na situaciju sa kojom se stanovnici Sremske Kamenici suočavaju godinama unazad.
VIDEO Novosađanin se žali: Kamenica nije Ibica
Foto: 021.rs

On je redakciji poslao video snimljen jedan sat posle ponoći, na kojem je zabeležena žurka.

Kako je napisao, problemi nastaju kada u večernjim i ranim jutarnjim časovima "samoprozvani DJ-evi, pevaljke, i muzika grme preko zvučnika i Dunava, uskraćujući normalan san i odmor".

"Često ovakva iživljavanja budu i u noćima tokom radnih dana do 1-3 sata posle ponoći. Nemam ništa protiv slavlja, veselja, ali ovo je prevazišlo svaku meru. U mnogim delovima grada je daleko tiše nego u Sremskoj Kamenici. Uzmimo na primer samu Kosovsku ulicu", napisao je on.
 
Kaže i da ovaj problem verovatno nikog ne zanima, jer je sve već viđeno i o svemu je pisano, ali "nada da će nekad nešto promeniti zadnja umire".
 
  • Alex

    16.10.2023 21:34
    Mnogo je problema u Kamenici, ne samo buka.Uske ulice,ogromne kuce koje unistavaju ulice,nedostatak vode leti,zimi ne odrzavanje puteva.Nedostatak trotoara tako da decu do osmog razreda, a i kasnije moras voziti do autobuske stanice, jer kamioni, cisterne i ostali jure non -stop.Daleko od idilicnog mesta za zivot.
  • андра

    16.10.2023 08:32
    za cici
    o živcima i potentnosti greška 1, o jeftinim kućama na selu greška 2, o miru na selu greška 3 (došlo nepristojnost i na selo). Jedino shvatam da ti prijaju žurke jer tu nisu živčani, imaju para i potentni su... madea nisam shvatio zašto treba da imaju para... valjda imaš i ti
  • ns

    15.10.2023 19:19
    za cici
    Draga Cici, manje idi na zurke a vise u skolu, da se opismenis, za pocetak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti