Novosađani, menja se režima saobraćaja na Telepu: Važi samo danas

Režim saobraćaja biće izmenjen u četvrtak, 26. oktobra u Kotorskoj kod kućnog broja 20, a zbog čega će doći i do izmene trase kretanja autobusa GSP na liniji 12.
Novosađani, menja se režima saobraćaja na Telepu: Važi samo danas
Foto: 021.rs
Razlog je izgradnja vodovodnog i kanalizacionog priključka, a izmena se odnosi samo na taj dan.
Autobusi na liniji 12 će se kretati na sledeći način:
Smer Centar - Telep
 
Na raskrsnici ulica Heroja Pinkija i Mornarske autobusi će skretati desno u Mornarsku ulicu, levo u Ulicu Ćirila i Metodija, na raskrsnici ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare skretaće levo u Ulicu Feješ Klare, zatim desno u Ulicu Stanoja Glavaša i dalje nastavljati da saobraćaju redovnom trasom.
 
U toku izmene trase privremeno stajalište nalaziće se u Mornarskoj ulici, nakon skretanja iz ulice Heroja Pinkija, a neće biti u funkciji stajalište Feješ Klare/Ćirila i Metodija.
 
Smer Telep - Centar
 
Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare, autobusi će saobraćati pravo Ulicom Ćirila i Metodija, skretati desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Heroja Pinkija i dalje nastavljati da saobraćaju redovnom trasom.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti