Proglašene još tri liste za pokrajinske izbore: Dačićeva, Šešeljeva i Ruske stranke

Pokrajinska izborna komisija je na sednici održanoj danas, 19. novembra proglasila još tri izborne liste za pokrajinske izbore 17. decembra.
Proglašene još tri liste za pokrajinske izbore: Dačićeva, Šešeljeva i Ruske stranke
Foto: 021.rs
Proglašena je izborna lista "Ivica Dačić - premijer Srbije" pod rednim brojem 2, koju je za izbore za poslanike u Skupštini Vojvodine podnela koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvena Srbije.
Takođe, proglašena je i izborna lista "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka" pod rednim brojem 3, koju je podnela Srpska radikalna stranka.
Komisija je proglasila i izbornu listu "Ruska stranka - Srbi i Rusi braća zauvek!", pod rednim brojem 4, koju je podnela Ruska stranka. Utvrđeno je da ova lista ima položaj izborne liste nacionalne manjine - nacionalne zajednice.
 
Rok za podnošenje lista je 26. novembar.
  • Zare

    19.11.2023 22:41
    Kada ni jedna od ove tri stranke nebud presla cenzus, moze se govoriti o ozdravljenju srpske nacije.
  • Lala

    19.11.2023 16:15
    Čvarak
    Ko god zna sta je Vojvodina i vojvodjani nikad glas ovima nece dati. Glasaj za opoziciju da oteramo nacionaliste iz Vojvodine!
  • Plaćač poreza

    19.11.2023 14:53
    Voleo bih da mogu da izglasam Dačića, Vučića i Šešelja samo svojim neprijateljima, a sebi i svojim prijateljia da izglasam druge ljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti