"Bebi" parking karte u Novom Sadu na pauzi do 1. aprila

"Parking servis" pauzirao je izdavanje "bebi" parking karata do 1. aprila.
"Bebi" parking karte u Novom Sadu na pauzi do 1. aprila
Foto: Pixabay
Razlog tome je čekanje na novu aplikaciju, jer se od 15. januara prešlo na elektronski sistem i prestalo se sa korišćenjem papirnih karata.
 
Svi roditelji koji u ovom periodu dobiju bebu moći će nakon 1. aprila da preuzmu 30 časova za parkiranje, kao što je bilo i godinama ranije.
Parking servis navodi da će roditelji i dalje pod istim uslovima ostvarivati pravo na besplatne sate parkiranja tokom prvih godinu dana od rođenja deteta, ali zbog prelaska na novi sistem "bebi" parking karte postaju elektronske, a aplikacija za ovu namenu postaće aktivna tek 1. aprila.
Kažu i da, ukoliko roditelji ostvaruju pravo na "bebi" parking karte, mogu se obratiti zaposlenima u Službi za prodaju koji će evidentirati sve prijave i obavestiti ih čim usluga bude dostupna.
 
Podsećamo da Novi Sad godinama unazad poklanja 30 časova besplatnog parkiranja svim majkama.
 
Pravo na korišćenje ostvaruje majka deteta, ukoliko od rođenja deteta do dana podnošenja zahteva za izdavanje "bebi" parking karte nije prošlo više od godinu dana i ukoliko je prebivalište majke na teritoriji Grada Novog Sada. Podaci se prikupljaju popunjavanjem potvrde, koja se može preuzeti na sajtu "Parking servisa".

Prilikom preuzimanja kompleta "bebi" parking karata korisnik donosi na uvid ličnu kartu majke i izvod iz matične knjige rođenih deteta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti