FOTO: Student iz Srbobrana u Beočinu prvi do Časnog krsta

Na trećem po redu plivanju za Časni krst u Beočinu učestvovalo je 100 plivača iz svih krajeva Vojvodine.
Pobednik ovogodišnjeg plivanja je dvadesetdvogodišnji Luka Obradović, student iz Srbobrana koji je najbrže savladao simobilična 33 metra u Dunavu i u veoma izazovnim vremenskim uslovima prvi stigao do časnog krsta.

Najmlađi učesnik je bio četrnaestogodišnji Veljko Đorđević koji je u Beočin došao iz Kisača. 

Za pobednika Opština Beočin i Hram Svetog Vasilija Ostrškog pripremili su ikonu Bogojavljenja, kao i krst na dar koje je Luki Obradoviću uručio član Opštinskog veća Mihajlo Božić.
 
 
"Ovo je prvi put da plivam za časni krst u Beočinu i zaista je izvanredan osećaj, uprkos hladnoći i snegu koji i dalje pada. Iako sam se u detinjstvu bavio plivanjem, najveća priprema je ona mentalna jer je pravi izazov skočiti u hladan Dunav i u ovako velikoj konkurenciji istrajati", rekao je pobednik Luka Obradović. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti